
Μια γκάφα έγινε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ''Χαμογέλα και πάλι'' όπου μετέδωσαν ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και τη βρήκαν σε λίμνη αίματος.
Στο ρεπορτάζ που παρουσίασαν ανέφεραν ότι το μοντέλο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, ωστόσο η ίδια επικοινώνησε με την εκπομπή εμφανώς ταραγμένη και διέψευσε το γεγονός.
Η είδηση αρχικά μεταδόθηκε με επιφύλαξη από την εκπομπή, ωστόσο στη συνέχεια γράφτηκε στο σούπερ, στο κάτω μέρος της οθόνης δηλαδή, ότι υπάρχει πληροφορία ότι το γνωστό μοντέλο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Τι αναφέρει η αστυνομία
Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι όντως υπήρξε περιστατικό με απόπειρα αυτοκτονίας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου μια νεαρή γυναίκα βρέθηκε να έχει καταναλώσει χάπια και είχε αμυχές στον εαυτό της. Η αστυνομία δεν έχει δώσει τα στοιχεία της γυναίκας που φέρεται να βρέθηκε στο ξενοδοχείο, όπως ανέφεραν στην εκομπή Super Katerina.
"Η ίδια ήθελε να πούμε το όνομά της" λέει η Σίσσυ Χρηστίδου
Σε σημερινές δηλώσεις της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Χρηστίδου εξήγησε πώς έγινε το περιστατικό και ουσιαστικά ανέφερε ότι ήταν "στημένη" η παρέμβαση της Αλεξανδράκη στην εκπομπή, για να διαψεύσει την είδηση που είχε γραφτεί σε site.
Ουσιαστικά η Σίσσυ Χρηστίδου εξήγησε ότι αφού έμαθαν την είδηση από την αστυνομία, ο αστυνομικός συντάκτης μετέδωσε την είδηση, χωρίς να αναφέρει ονόματα, ενώ αμέσως επικοινώνησαν με την Αλεξανδράκη.
Και τόνισε ότι είχαν ήδη τη Δήμητρα Αλεξανδράκη στην τηλεφωνική γραμμή όταν ανέφεραν το όνομά της, γιατί η ίδια ήθελε να μιλήσει δημοσίως και να διαψεύσει το γεγονός.
Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η Χρηστίδου:
Το μεσημέρι της Κυριακής, μετά το τέλος της εκπομπής, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε δηλώσει στην εκπομπή "Πρωινό μας" και τον Χρήστο Λυσσέα:
"Κάναμε αυτό που πάντα προσπαθούμε να κάνουμε. Προέκυψε αυτή η είδηση στον αέρα της εκπομπής, 3-4 λεπτά πριν βγούμε στον αέρα της εκπομπής, οπότε μετά ξεκίνησε και η επικοινωνία των δημοσιογράφων με τις πηγές τις αστυνομικές και του νοσοκομείου.
Στεναχωρήθηκα, στεναχωρήθηκα πολύ, καταλαβαίνω ότι ήταν σε μεγάλη ταραχή. Αισθάνθηκε πάρα πολύ άσχημα κι εγώ αισθάνθηκα άσχημα που ένιωσε έτσι. Δεν είχαμε κάνει δικό μας ρεπορτάζ πριν την εκπομπή για το τι έχει συμβεί και νομίζω ότι το τοπίο ακόμα είναι λίγο θολό, απέναντι στο τι ακριβώς συνέβη. Από την στιγμή που τοποθετήθηκε η ίδια πρέπει να σεβαστούμε την τοποθέτηση και να είμαστε διακριτικοί σε αυτό που απέναντι σε αυτό που η ίδια θέλει, ας κρατήσουμε αυτό που η ίδια λέει. Της στέλνω την αγάπη μου και μία τεράστια αγκαλιά", είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.
Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου:
Το ξέσπασμα της Αλεξανδράκη στο instagram
Μετά το τέλος της παρέμβασής της στην εν λόγω εκπομπή, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε πολλά stories και έκανε λόγο για μηνύσεις κατά όσων μετέδωσαν τις ψευδείς πληροφορίες για την υγεία της.
Ο δικηγόρος της Δήμητρας Αλεξανδράκη μίλησε στο "Πρωινό μας" το πρωί της Δευτέρας και τόνισε ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα παραβιάζουν τους νόμους και δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ονόματα καθώς είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.
Ακόμα αποκάλυψε πως η πελάτισσά του δεν θα προχωρήσει σε μήνυση κατά της Σίσσυς Χρηστίδου.
Η ψευδής αναφορά στην εκπομπή της Χριστίδου
Ενώ η εκπομπή βρισκόταν στον αέρα, ένας δημοσιογράφος είπε ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ πρόσθεσε ότι το μοντέλο, μιλώντας τηλεφωνικά με φίλη της, δήλωσε ότι "δεν θέλω άλλο τη ζωή μου". Η φίλη της ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο αστυνομικοί "πήγαν άμεσα στο ξενοδοχείου όπου διέμενα στη Θεσσαλονίκη, την εντόπισαν σε μια λίμνη αίματος" και στη συνέχεια "τη μετέφεραν στο νοσοκομείο".
''Θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάθουν καρδιακό''
"Αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο, έχω ολόκληρη οικογένεια πίσω μου'' είπε έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να προσπαθεί μάταια να την ηρεμήσει, συγχαίροντας (!) τη Δήμητρα Αλεξανδράκη που διέψευσε την πληροφορία καθώς, όπως είπαν, θα δημιουργούσε... σύγχυση.
''Καταστρέφετε κόσμο, θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάθουν καρδιακό'', συνέχισε το μοντέλο και έκλεισε το τηλέφωνο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr