Η Βανδή για το εξώφυλλο στο Nitro: Εγώ ζήτησα να μου κάνουν ρετούς γιατί...

To περιβόητο εξώφυλλο του Nitro με το photoshop στο σώμα της που συζητιέται ακόμα σχολίασε η Βανδή, εξηγώντας τον λόγο που είχε ζητήσει να γίνει επεξεργασία.

i-bandi-gia-to-ekswfullo-sto-nitro-egw-zitisa-na-mou-kanoun-retous-giati
SHARE THIS
0
SHARES

Το πριν και το μετά του ρετούς της φωτογράφισης που είχε κάνει κάποτε στο Nitro η Δέσποινα Βανδή, έπαιξε πρόσφατα σε MME της Γαλλίας με αφορμή το νόμο για το ρετούς.

 

Η ίδια εξήγησε στο Πρωινό τι ακριβώς είχε συμβεί τότε με τη συγκεκριμένη φωτογραφία, τονίζοντας ότι η ίδια ζήτησε από τον Κωστόπουλο να κάνει ρετούς στη φωτογραφία της, επειδή μόλις είχε γεννήσει τον γιο της και το σώμα της δεν είχε επανέλθει ακόμα:

«Με το ρετούς κι εγώ έχω ένα θέμα, όσον αφορά την υπερβολή. Έχω φτάσει σε σημείο σε εξώφυλλο να λέω μαλακώστε μου κάποια πράγματα, αλλά σας παρακαλώ μην μου σβήνετε εντελώς τις ρυτίδες, δεν είμαι πια 20, ούτε 30. Οταν όλο είναι τόσο πλαστικό, είναι τόσο αφόρητο το ψέμα, που δεν κάνει καλό στην ψυχολογία μας. Καμιά μας δεν είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνεται στα εξώφυλλα.

«Η φωτογράφηση του Nitro, ήταν 40 μέρες αφού είχα γεννήσει. Τότε είχαμε μιλήσει με τον Πέτρο Κωστόπουλο και μου είχε πει θέλω να μου δώσεις το πρώτο εξώφυλλο, μόλις είχα γεννήσει τον Γιώργη μου και του είχα πει οκ αλλά σε παρακαλώ λίγο βοήθησέ με γιατί το σώμα μου δεν έχει ακόμα επανέλθει. Θεωρώ ότι δεν ήταν και τραγικά μεγάλες οι αλλαγές. Δεν ήταν τόσο μεγάλη η επέμβαση που και οι Γάλλοι να το πάρουν και να δείξουν το πριν και το μετά ότι ήταν τρομακτικό, ειδικά για μια γυναίκα που έχει γεννήσει πριν από 40 μέρες».

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook