X

Βικτώρια Δέλλα: Στο Ελληνικό η εξόδιος ακολουθία και στο Μεσολόγγι η κηδεία - "Στον τόπο καταγωγής της μανούλας μου"

Η Βικτώρια Δέλλα μοιράστηκε λεπτομέρειες για την κηδεία της πολυαγαπημένης της μητέρας, Γωγώς Μαστροκώστα

Γράφει: TheToc team

Η Βικτώρια Δέλλα μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέλαβε το βαρύ καθήκον να δημοσιοποιήσει τις λεπτομέρειες για την εξόδιο ακολουθία και την ταφή της μητέρας της.

"Εκ μέρους της οικογένειας,

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη και ώρα 12.00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Ελληνικό. Θα ακολουθήσει η ταφή στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου, στον τόπο καταγωγής της μανούλας μου, για όσους επιθυμούν να παραστούν.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρέα στο Ίδρυμα Φλόγα. Θα υπάρχει κυτίο στην εκκλησία για οποιαδήποτε προσφορά", έγραψε η Βικτώρια Δέλλα στην ανάρτησή της.

Μετά το θάνατο της μητέρας της, Γωγώς Μαστροκώστα, 18χρονη το πρωί της Δευτέρας, βρέθηκε για λίγο έξω από το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", όπου περίμεναν δημοσιογράφοι, στέλνοντας ένα μήνυμα μέσα στη δύσκολη στιγμή που βιώνει. Παρά τον προσωπικό της πόνο, η Βικτώρια Δέλλα ζήτησε να αποφευχθούν ανακριβείς συσχετισμοί σχετικά με την πορεία της υγείας της μητέρας της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Κοινωνία Ώρα Mega", υπογράμμισε ότι δεν θα πρέπει να συνδέεται η διάγνωση καρκίνου του μαστού που είχε αντιμετωπίσει η Γωγώ Μαστροκώστα κατά την εγκυμοσύνη της με την τελευταία της μάχη, επισημαίνοντας πως δεν επιθυμεί να σταλούν λανθασμένα μηνύματα ή να αποθαρρυνθούν γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά

"

Η οικογένειά της ζητά διακριτικότητα"

Συγκεκριμένα, η ρεπόρτερ της εκπομπής ανέφερε: "Πρέπει να σας πω ότι τη συναντήσαμε την κόρη της πριν από λίγο. Η οικογένειά της ζητά διακριτικότητα, όσο διακριτική ήταν και η ίδια η Γωγώ Μαστροκώστα τα τελευταία χρόνια που πάλευε με πολύ δύσκολη ασθένεια. Πρέπει να σας πω ότι είχε νοσήσει και πριν από αρκετά χρόνια, όσο ήταν έγκυος στο παιδί της. Είχε ανακαλύψει τότε, όπως η ίδια είχε πει έναν καρκίνο στο στήθος. Βγήκε νικήτρια από αυτή τη μάχη, αλλά φαίνεται πως τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο τα τελευταία χρόνια. Ο άντρας της ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της".

Και πρόσθεσε: "Η κόρη της μάς ζήτησε να μη συσχετίσουμε αυτές τις δύο καταστάσεις (σ.σ. τις ασθένειες). Δε θέλει οι γυναίκες να απογοητευτούν και να συσχετίσουν την τωρινή κατάσταση με την πρώτη μάχη που είχε δώσει".

Διαβάστε Επίσης