Η Βίκυ καταπόντισε τον Σπύρο- Πώς τον "σφάζει" δημόσια με το γάντι

"Μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω πως τις αλλαγές αυτές τις υποστηρίζει το κοινό μου".

i-biku-katapontise-ton-spuro--pws-ton-sfazei-dimosia-me-to-ganti
SHARE THIS
0
SHARES

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έζησε μία χρονιά με αλλαγές και επιτυχίες, ακόμα κι αν κάποιοι την περίμεναν στη γωνία. Ανάμεσα σε άλλα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην αλλαγή ημέρας της εκπομπής της. Τη χρονιά που διανύουμε το Πάμε Πακέτο προβάλλεται Σάββατο και σμειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης απέναντι στον Σπύρο Παπαδόπουλο, που όλοι πίστευαν ότι θα την καταπιεί.  

Τί είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου;

«Το 2018 άλλαξα πολλά πράγματα. Καταρχάς άλλαξα σπίτι την ημέρα των γενεθλίων μου, 10 Φεβρουαρίου. Ήταν μια νέα αρχή. Ήταν ένα σπίτι όπως ακριβώς το ήθελα. Νοικιασμένο εννοείται. Άλλαξα μέρα στην εκπομπή, που πάει καλά. Οι αλλαγές γίνονται πάντα για το καλύτερο. Γιατί θεωρούν οι άνθρωποι του προγράμματος, που ξέρουν περισσότερα, ότι εκεί ο κόσμος θα είναι πιο συγκεντρωμένος, θα εξυπηρετηθεί γενικότερα το πρόγραμμα. Εγώ ό,τι μπορώ στη ζωή μου να το αντιμετωπίσω, γιατί να με ενοχλεί;
Προσπαθώ να βλέπω σε κάθε γεγονός ένα μάθημα ή ένα θετικό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα που βλέπω σε αυτό το γεγονός, είναι ότι ο κόσμος είναι εκεί. Αυτό δεν είναι υπέροχο; Πώς θα το μάθαινα αν δεν γίνονταν οι αλλαγές; Δεν θα το ήξερα ποτέ. Τι να με χαλάσει; Αφού είδες την τηλεθέαση πως είναι. Το μόνο που μου προκάλεσε είναι λίγη περισσότερη εργασία, περισσότερη οργάνωση με τα παιδιά από την ομάδα μου, γιατί το να είσαι Σάββατο έχει άλλες απαιτήσεις, και όπως είδες άλλαξα και κάποια πράγματα στην εκπομπή.

Μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω πως τις αλλαγές αυτές τις υποστηρίζει το κοινό μου. Γιατί να μην μπορώ να δω το θετικό παντού και να πρέπει να γκρινιάξω; Δεν είπα ότι είναι εύκολο, αλλά μέσα από τις δυσκολίες προχωράς και μαθαίνεις και κατακτάς κάτι καινούριο. Και εγώ νιώθω ότι έχω κάνει άλλη μια κατάκτηση με αυτό. Δηλαδή, πήγα Σάββατο που όλοι πίστευαν ότι απέναντι στον Σπύρο, εγώ θα καταποντιστώ, αλλά εγώ είμαι μπροστά. Αυτό όλο είναι μια πολύ ωραία επίγνωση».

Δείτε το βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook