Η Δανάη Μπάρκα πολλές φορές έχει αναφερθεί στον δεύτερο μπαμπά της, όπως λέει χαρακτηριστικά, όταν αναφέρεται στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, που τη μεγάλωσε. Ωστόσο, διατηρεί μία υπέροχη σχέση και με τον "πρώτο μπαμπά της", τον βιολογικό δηλαδή πατέρα της, Νώντα.
Το μεσημέρι της Κυριακής, πατέρας και κόρη, πραγματοποίησαν μία εξόρμηση σε εστιατόριο της Κηφισιάς και η παρουσιάστρια του "Mega" και του "Πάμε Δανάη" μοιράστηκε μία φωτογραφία όπου ποζάρουν αγκαλιά. "Κυριακή με μπαμπά & φίλους", έγραψε στη λεζάντα της η Δανάη Μπάρκα.
Κάτω από την ανάρτησή της, σχολίασε η Βίκυ Σταυροπούλου με κόκκινες καρδούλες.
Σε μία σπάνια συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Δανάη Μπάρκα είχε αναφέρει: "Ο μπαμπάς μου είναι πολύ καλά, τον λένε Νώντα. Είχε δύο νυχτερινά μαγαζιά στο Περιστέρι, ήταν και τα πρώτα της περιοχής. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν ασχολείται με τον χώρο του θεάματος, αυτός είναι ο λόγος που δεν τον ακούτε κι εσείς". Και είχε προσθέσει: "Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, γλυκός, καλός που όλα μας τα καλοκαίρια τα περνούσαμε στα Γιάννενα".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr