Η Demy αποκαλύπτει:"Γιατί αποχώρησα από τον Σπύρο Παπαδόπουλο"

"Επέλεξα από το να κάνω κάτι που δεν με εκφράζει και εμένα και την εταιρεία μου να πάω σπίτι μου και ας είχα πληρώσει συνεργάτες, ρούχα και πράγματα".

i-demy-apokalupteigiati-apoxwrisa-apo-ton-spuro-papadopoulo
SHARE THIS
0
SHARES

Το εορταστικό «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό , που προβλήθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, συζητήθηκε πριν ακόμα παίξει το τρέιλερ  του.  Όλοι μιλούσαν και έγραφαν για έντονο παρασκήνιο και για περιστατικά που συνέβησαν στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου  με πρωταγωνίστριες την Αποστολία Ζώη και τη Demy. 

Τη Demy, λοιπόν, συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και τη ρώτησαν τι συνέβη τελικά, κι εκείνη εξήγησε ποιοι ήταν οι λόγοι που την ανάγκασαν να αποχωρήσει από την εκπομπή.

«Σίγουρα δεν συνέβη αυτό που έγραψαν ακριβώς, γιατί πάντα τα μεγαλοποιούν. Και δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις τα μεγαλοποιούν προς κάποια σεξιστική κατεύθυνση. Γιατί όντως εκείνο το βράδυ, συνέβησαν κάποια πράγματα. Δεν τα βρήκαμε με την παραγωγή και επέλεξα από το να κάνω κάτι που δεν με εκφράζει και εμένα και την εταιρεία μου που έχει επενδύσει τόσα χρόνια, χρόνο και χρήματα, να πάω σπίτι μου και ας είχα κάνει πρόβες, ας είχα πληρώσει συνεργάτες, ρούχα και πράγματα. Αλλά τέλοσπάντων κάναμε αυτή την επιλογή. Αλλά γράφτηκαν πράγματα, γιατί και η Αποστολία είχε ένα θέμα δικό της που δεν γνωρίζω καν ποιο είναι, μας έμπλεξαν μεταξύ μας ότι ξεμαλλιαστήκαμε. Είναι αυτό που με το που ακούσουν ότι μια γυναίκα απαιτεί κάτι για τη δουλειά της, γίνεται λίγο σεξιστικό. Όχι, η αλήθεια είναι πολύ πιο ήσυχη και εντάξει, επαγγελματίες είμαστε, κάποιες φορές δεν βγαίνουν όλα», είπε η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook