Η εγγονή της Γκρέις Κέλι συνεχίζει το πάθος της γιαγιάς της για τη μόδα

Η αίσθηση της μόδας που χαρακτήριζε πάντα την θρυλική Γκρέις Κέλι, «τρέχει» ακόμα στο αίμα της οικογένειας.

i-eggoni-tis-gkreis-keli-sunexizei-to-pathos-tis-giagias-tis-gia-ti-moda
SHARE THIS
0
SHARES

Η Γκρέις Κέλι ήταν είδωλο όχι μόνο για τους ρόλους στις ταινίες, την καταπληκτική ομορφιά και την παραμυθένια ιστορία της ζωής της (η οποία τελείωσε πρόωρα), αλλά και για την αίσθηση της μόδας, αφού ήταν πάντα άψογη και εμπνευσμένη από τις τάσεις. Μια αίσθηση που, όπως φαίνεται, «τρέχει» ακόμα στο αίμα της οικογένειας.

GettyImages
GettyImages

Στο πλαίσιο συνέντευξής της στο The Daily Front Row, η Pauline Ducruet, η μεγαλύτερη κόρη της Πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό, ανακοίνωσε ότι προχωρά στη δημιουργία ενός brand ειδών ένδυσης. “Αυτό πραγματικά θέλω να κάνω", είπε για τις φιλοδοξίες της στον χώρο της μόδας.

"Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει τίποτα άλλο. Το να γίνω σχεδιάστρια ήταν το όνειρό μου από τότε που ήμουν παιδί" πρόσθεσε.

GettyImages
GettyImages

Ωστόσο μην φανταστείτε ότι η συλλογή της νεαρής απογόνου θα έχει κάποια σχέση με την κομψότατη γιαγιά της.  

GettyImages
GettyImages

Σε αντίθεση με την πάντα κομψή Γκρέις Κέλι, η οποία ήταν γνωστή για τη θηλυκότητά της μέσα στα θρυλικά φορέματα φορέματά της και τις κομψές φούστες της, η 24χρονη απόφοιτη του Parsons της Νέας Υόρκης λέει ότι η γραμμή των ρούχων της θα έχει μια πιο ουδέτερη προσέγγιση στα δύο φύλα.

"Θα είναι unisex ρούχα, έτσι βασικά ο καθένας μπορεί να τα φορέσει", ανέφερε.

"Δεν θέλω τα ρούχα μου να μπουν μόνο σε ένα γυναικείο κατάστημα ή μόνο σε ένα ανδρικό κατάστημα ρούχων. Τα κορίτσια μπορούν να ντυθούν όπως τα αγόρια και τα αγόρια μπορούν να ντυθούν όπως τα κορίτσια. Είναι οκ, μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε” τόνισε.

GettyImages
GettyImages

Επίσης, τo δίγλωσσo background της θα διαδραματίσει επίσης ρόλο στη δημιουργία της συλλογής της. Εξηγώντας ότι δεν έχει ακόμη κατοχυρώσει ένα όνομα για το εμπορικό της σήμα, η Ducruet επεσήμανε τις προκλήσεις να γίνει διεθνώς προσβάσιμη.

«Επειδή έχω γαλλικό υπόβαθρο, θέλω να το όνομα να προφέρεται και στα γαλλικά και στα αγγλικά. Δεν μου αρέσει όταν οι άνθρωποι δεν μπορούν να πουν τα ονόματα Γάλλων σχεδιαστών» πρόσθεσε.

GettyImages
GettyImages

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook