Η εξομολόγηση της Καίτης Φίνου: Εχω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Σοκάρει η αποκάλυψη της Καίτης Φίνου ότι έφτασε σε σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μετά από υβριστικό περιστατικό σε δουλειά.

i-eksomologisi-tis-kaitis-finou-exw-kanei-apopeira-autoktonias
SHARE THIS
0
SHARES

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η Καίτη Φίνου μιλώντας στην εφημερίδα Freddo αποκαλύπτοντας ότι έχει τάσεις αυτοκτονίας και μετά από ένα περιστατικό όπου την έβρισαν στη δουλειά της...

«Μια φορά έτυχε να με βρίσουν σε δουλειά όπου έκανα δημόσιες σχέσεις. Και ξαφνικά, εντελώς ασυναίσθητα, βρέθηκα από εκεί που καθόμουν μέσα στο μαγαζί να είμαι έξω από το μαγαζί και να μου ρίχνουν νερό για να με συνεφέρουν. Είχα βγει έξω να πέσω σε ένα φορτηγό για να σκοτωθώ. Ήθελα να αυτοκτονήσω. Εγώ όμως δεν θυμόμουν τίποτα».

Και συμπλήρωσε: «Από τότε, λοιπόν, σε οποιοδήποτε σπίτι και αν μένω, έχω πάντα τα παντζούρια κλειστά και βάζω μάλιστα και ένα βαρύ αντικείμενο μπροστά. Γιατί πες ότι μου έρχεται να βουτήξω, τουλάχιστον να με προλάβουν ή να συνειδητοποιήσω τι κάνω».

 

Πριν από λίγους μήνες, η Καίτη Φίνου είχε μιλήσει στο “The 2night Show” για τα κιλά της, τη μάχη με τον θυροειδή, και τις κρίσεις πανικού.

 «Το τηλέφωνο σταμάτησε να χτυπάει το 1998, για δουλειές που θα ήθελα να κάνω εγώ. Ήρθε κάποια στιγμή η στεναχώρια τότε και με χτύπησε στον θυρεοειδή και άρχισα να παχαίνω. Άρχισα να πρήζομαι, να φουσκώνω, είχα έκτακτες συστολές πάνω στην σκηνή, ένα πνίξιμο στο λαιμό που νομίζεις ότι πεθαίνεις, όταν δεν ξέρεις τι είναι, ψιλοκρίσεις πανικού, όλα αυτά μαζί. Πήγα στον γιατρό, οι τιμές του θυρεοειδούς ήταν… άστα να πάνε και έπρεπε να κάνω κάποια θεραπεία».

«Έμεινα ένα χρόνο χωρίς δουλειά, το χρόνο που πάχυνα και έφτασα 100 κιλά και, και έβαψα τα μαλλιά μου καστανά γιατί με σιχαινόμουν τόσο πολύ, σιχαινόμουν να με δω, μόνο τον καθρέφτη μου που δεν είχα σκεπάσει και δεν ήθελα να βγω έξω. Κάποια μέρα ήρθε η μικρή μου αδερφή και μου λέει “πάμε μια βόλτα στη θάλασσα”. Σηκώθηκα, πήγαμε βόλτα, δεν έβγαινα καθόλου από το σπίτι και μου λέει “πρέπει να βρεις μια δουλειά, μια οποιαδήποτε δουλειά, ας μην είναι αυτή που αγαπάς, θα έρθει κι αυτή στην ώρα της”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook