Η εξομολόγηση της Σμαράγδας: Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν απέκτησε παιδί

"Βλέπω τους γονείς μου που έχουν το μυαλό τους σ’ εμένα. Με ρωτάνε κάτι τύπου «έφαγες;». Και λέω «σοβαρά τώρα;»".

i-eksomologisi-tis-smaragdas-autoi-einai-oi-logoi-pou-den-apektise-paidi
SHARE THIS
0
SHARES

Με μία συνέντευξη στο περιοδικό "Γυναίκα" μίλησε για τη ζωή της και αποκάλυψε πτυχές του χαρακτήρα της. Η Σμαράγδα Καρύδη άνοιξε την ψυχή της και με πλήρη ειλικρίνεια μίλησε για το θέμα "παιδί" στη ζωή της, την ευθύνη του γονιού και ανέλυσε γιατί δεν αποφάσισε να γίνει μητέρα. 
 

«Το παιδί είναι όλη η ευθύνη κι αυτό θεωρούσα πάντα ότι θα με έπνιγε. Επίσης ανακάλυψα ότι είμαι λίγο σπαστικιά, το κατάλαβα με τα ζώα. Τώρα σκέφτομαι ότι έχω αφήσει τον Γιάννη (τον σκύλο της) μόνο του. Σκέψου να είχα αφήσει ένα παιδί. Δεν θα έκανα τα πράγματα που ήθελα, νομίζω, με ένα παιδί. Δεν θα ήμουν μια μάνα που θα μπορούσε να τα ισορροπήσει. Είμαι και συγκεντρωτική, πολύ. Θέλω όλα να περάσουν από τα χέρια μου, πιστεύω ότι κανείς δεν το κάνει τόσο καλά όσο εγώ, οπότε καταλαβαίνεις τι θα πάθαινα με τα παιδιά».

Και κατέληξε: «Υπάρχουν όμως πολλές γυναίκες που βρίσκουν τρόπο και τα συνδυάζουν. Αλλά εγώ δεν νομίζω ότι ήμουν ποτέ αυτός ο άνθρωπος. Μ’αρέσει πολύ ο ελεύθερος χρόνος για μένα. Να μην έχω υποχρέωση, να ξυπνήσω ό,τι ώρα θέλω… Με το παιδί δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, σε τραβάει από το μανίκι το πρωί. Βλέπω τους γονείς μου που έχουν το μυαλό τους σ’ εμένα. Με ρωτάνε κάτι τύπου «έφαγες;». Και λέω «σοβαρά τώρα;».

 

ΦΩΤΟ: NDP

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook