Η Ελένη Βιτάλη είναι ερωτευμένη και αποκαλύπτεται

«Τον αγαπώ γι' αυτό που είναι και μ' αγαπάει γι' αυτό που είμαι. Είμαι ευλογημένη». Η Ελένη Βιτάλη μιλάει για τον άντρα που άλλαξε τη ζωή της.

i-eleni-bitali-einai-erwteumeni-kai-apokaluptetai
SHARE THIS
0
SHARES

Όλα τα χρόνια της καριέρας της η Ελένη Βιτάλη έχει κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ερμηνεύτρια ποτέ δεν απασχόλησε με δηλώσεις για την οικογένειά της ούτε και όταν έφυγε από την ζωή, πριν από 8 χρόνια, ο σύζυγός της Βαγγέλης Ξύδης, με τον οποίο απέκτησε τον μοναχογιό της Νίκο , ο οποίος είναι μουσικός και παντρεμένος με την ηθοποιό Βαλέρια Κουρούπη

 

Πριν από 4 χρόνια σε συνέντευξή της η Ελένη Βιτάλη, που είχε απομακρυνθεί από τη δισκογραφία και τις εμφανίσεις, είχε εξηγήσει τους λόγους: «Είχα την ανάγκη να μαζέψω τα κομμάτια μου, να μείνω μόνη μου με τον άντρα μου -ο Θεός να τον συχωράει- τον Βαγγέλη Ξύδη και με το παιδί μου, τον Νίκο. Είχα καταπιεί από μικρή πολλά και ήρθε η ψυχή μου και μπούκωσε... Άρχισα να τσακώνομαι με τους δικούς μου ανθρώπους και εκεί επάνω είπα "Όπα! Πρέπει να κάνω αποχή, να βρω την Ελένη που έχασα"... Πέθανε και ο άντρας μου και χρειάστηκα πολύ καιρό να πατήσω ξανά στα πόδια μου. Γι’ αυτό χάθηκα».

Τώρα, η Ελένη Βιτάλη, έρχεται σε συνέντευξή της στο philenews να αποκαλύψει την όμορφη φάση της ζωής της στην οποία βρίσκεται μετά από τις φουρτούνες.  Μιλάει ξανά με τρυφερά λόγια για τον πατέρα του παιδιού της, αλλά εξομολογείται και την ευλογία του έρωτα και της συντροφικότητας του συντρόφου της, μετά από τον χαμό του συζύγου της: «Ο Βαγγέλης ήταν ο μέντοράς μου, ο δάσκαλός μου, ο φίλος μου, ο πατέρας του παιδιού μου... Σαν αδέλφια ήμασταν. Σχέση αίματος, που λένε. Και να που ήρθε ο έρωτας! Ήταν ευσεβής πόθος αυτός, ξέρεις. Να μου δώσει ένα σύντροφο για τα γεράματα. Να με πονάει, να τον πονάω... Ο Τέλης είναι πολύ στωικός. Ατόφιος άνθρωπος. Λίγο σαν τον Άντονι Κουίν, που έλεγε "αυτά που δεν μπορώ να σου πω, θα στα χορέψω". Σαγρέ άνθρωπος. Με γειώνει. Τον αγαπώ γι' αυτό που είναι και μ' αγαπάει γι' αυτό που είμαι. Είμαι ευλογημένη».  

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook