Η Ελένη Μενεγάκη δηλώνει τυχερή και μιλάει για τη ζωή της: «Έχω δυο οικογένειες»

Αν απορείτε πώς έχει καταφέρει να διατηρείται στην κορυφή η Ελένη Μενεγάκη, σάς το εξηγεί η ίδια- Τι λέει για τις δυο οικογένειες της ζωής της και την τύχη της

|
SHARE THIS
0
SHARES

Το όνομά της είναι συνώνυμο με την επιτυχία, η ζωή της θα μπορούσε να γίνει βιβλίο, αλλά η ίδια αποφεύγει τις συνεντεύξεις. Η Ελένη Μενεγάκη πρόσφατα πόζαρε για την καμπάνια εταιρείας ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ και παράλληλα μίλησε στο παρασκήνιο της φωτογράφησης για εκείνη. 

Η Ελένη, μιλώντας για την επαγγελματική της ζωή, ομολόγησε ότι ο λόγος που βρίσκεται τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά είναι γιατί την έχει φέρει στα μέτρα της και λειτουργεί χωρίς να ακολουθεί οδηγίες αλλά κάνει μόνο αυτό που πιστεύει η ίδια. Ο χαρακτηρισμός «τυχερή» τη συνοδεύει αυτά τα 20 χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο και αναφερόμενη σε αυτό ομολόγησε «Πιστεύω στην τύχη, αλλά ποτέ δεν κάθησα πάνω σε αυτό. Δούλεψα και δουλεύω. Βασίζομαι στο ένστικτό μου που λειτουργεί».

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή είπε χαρακτηριστικά ότι έχει δυο οικογένειες: η μία είναι τα παιδιά της, οι κοντινοί της άνθρωποι, οι δικοί της άνθρωποι και η δεύτερη είναι οι συνεργάτες της. Το δέσιμο με τους συνεργάτες της, όπως είπε, δεν την απομακρύνει από το να είναι αυστηρή και να επιβάλλει τους δικούς της όρους, αλλά τόνισε ότι αγαπά πολύ τους συνεργάτες της και θέλει να δουλεύει πάντα με καλή ομάδα.

 

 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook