Η Ελένη μιλάει για πρώτη φορά: ο θάνατος του πατέρα της, το προσωπικό κενό

Τον πατέρα της, ουσιαστικά, δεν τον γνώρισ εποτέ, αφού εκείνος έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν ένα πολύ μικρό παιδάκι.

i-eleni-milaei-gia-prwti-fora-o-thanatos-tou-patera-tis-to-proswpiko-keno
SHARE THIS
0
SHARES

Η Ελένη Μενεγάκη αποφεύγει τις προσωπικές εξομολογήσεις για την πατρική της οικογένεια και τον τρόπο που μεγάλωσε. Κάποιες στιγμές μέσα στα χρόνια που πέρασαν μοιράστηκε "σταγόνες" με τους τηλεθεατές, αλλά μέχρι εκεί. Με αφορμή μια κουβέντα που άνοιξε με τους συνεργάτες της στον "αέρα" για τους γονείς που λείπουν από το σπίτι λόγω των πολλών ωρών δουλειάς, προς έκπληξη  προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση.

Η Ελένη μίλησε για το πώς μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα της, που πέθανε όταν εκείνη ήταν σε πολύ μικρή ηλικία.  

«Έχω την εντύπωση ότι δεν μας λείπει κάτι που δεν έχουμε καταλάβει ότι το είχαμε και μας έλειψε. Δηλαδή, είναι πιο σοβαρό το θέμα το δικό μου αλλά θα το πω για το καταλάβετε. Το ότι «έχασα» τον πατέρα μου 2,5 χρονών, δεν κατάλαβα τι έχασα παρά μεγάλη. Δηλαδή όταν μου έλεγαν «μικρή σου έλειπε ο μπαμπάς σου»; Αφού δεν τον είχα γνωρίσει. Δεν είχα καταλάβει κάτι. Άμα μεγαλώσεις βλέπεις τι σημαίνει το κενό του γονιού σου, αλλά δεν είναι το ίδιο αυτό με το ότι κάποιες ώρες την ημέρα τα παιδιά θα μείνουν με τον παππού και τη γιαγιά. Είναι τελείως άλλο πράγμα», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα.

Δείτε το βίντει με όλα όσα είπε:

 

 

Φωτο: NDP

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook