
Μετά από μία σεζόν γεμάτη συναυλίες και εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα στο πλευρό της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, η Ελεονώρα Ζουγανέλη απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης γεμίζοντας τις μπαταρίες της, καθώς ξέκλεψε λίγες ημέρες από την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα για να κάνει μερικές βουτιές.
Η τραγουδίστρια, που είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της, στις οποίες ποζάρει άβαφη, χαλαρή και χαρούμενη, ενώ σε μία από αυτές φαίνεται να έχει βγάλει το πάνω μέρος του μαγιό της.
Στην λεζάντα της ανάρτησής της, η Ελεονώρα Ζουγανέλη σημειώνει: "Ο ήλιος του απομεσήμερου που φωτίζει αλλιώς τα πρόσωπα μας. Το μαυρισμένο δέρμα και το αλάτι της θάλασσας. Εκεί εμφανίζεται η "κυρία με τα κόκκινα". Μυρωδιές και χρώματα.Όλα φωνάζουν ελληνικό καλοκαίρι!".
![Η Ελεονώρα Ζουγανέλη απολαμβάνει το καλοκαίρι ήρεμη, άβαφη και topless [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/a0/a04f90265de548118ef70ebf44a35302.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr