Η Ελευθερία Ρήγου, το κορίτσι που το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε μέσα από τα επιτυχημένα σίριαλς που κρατούσε πρωταγωνιστικούς ρόλους, άλλαξε πολύ. Η εποχή που εξαφανίστηκε από τα δρώμενα πέραε ανεπιστρεπτί. Η επιστροφή της συζητήθηκε, αφού η εικόνα της είχε βαρύνει με παραπανίσια κιλά.
Η ηθοποιός έβαλε στόχο να κερδίσει τη ζωή της πίσω και τα κατάφερε! Με διάθεση, έχοντας αποχωριστεί 40 ολόκληρα κιλά, μίλησε για όλα όσα θα ήθελε να έχει πια στη ζωή της, και εξήγησε τα πάντα για τις αυξομειώσεις του βάρους της και τις αλλαγές που έκανε.
«Είχα μεγάλες αυξομειώσεις. Έχω σταματήσει βέβαια να έχω αυτά τα 40 κιλά πάνω, 40 κιλά κάτω που είχα. Από αυτό έχω ξεμπερδέψει. Είχα δει και ψυχολόγο. Ταλαιπωρούσα και το σώμα μου και την ψυχή μου. Δεν αφήνω τα πράγματα να με κυριεύσουν, να τα υπεραναλύω και να τα σωματοποιώ, να τα κάνω πόνους, να τα κάνω κρίσεις πανικού, να τα κάνω διάθεση για φαγητό, διάθεση για ποτό ή άλλες έξεις… παιχνίδι, τζόγο, δεν ξέρω».
Δείτε όλα όσα είπε:
ΦΩΤΟ: NDP