Η Ελληνίδα ιέρεια» Μαρία Ναυπλιώτου έλαμψε ως «στρίγγλα»

Δείτε την πανέμορφη Μαρία Ναυπλιώτου στην πρεμιέρα της παράστασης «Το Ημέρωμα της Στρίγγλας».

i-ellinida-iereia-maria-naupliwtou-elampse-ws-striggla
SHARE THIS
0
SHARES

Γυναίκες σαν την Μαρία Ναυπλιώτου γεννιούνται μια φορά στα 20 χρόνια. Αψεγάδιαστη ως ηθοποιός, ως χορεύτρια και ως γυναίκα.

«Όταν ήμουν 11 ετών, η μητέρα μου αποφάσισε ότι δεν είχα καλή στάση σώματος. Και με πήγε στο μπαλέτο. Ήταν η στιγμή που η ζωή μου από ασπρόμαυρη έγινε πολύχρωμη. Τελείωνα το σχολείο στις 2, πήγαινα στο πρώτο μάθημα στις 3 και καθόμουν μέχρι τις 11 το βράδυ» έχει πει η ίδια σε συνεντεύξεις της.

«Η αφοσίωση στον χορό στη δική μου περίπτωση έθεσε κάποια όρια τα οποία με έσωζαν από αυτό το αλλόκοτο πράγμα που είναι η εφηβεία. Αλλά δεν ήμουν ένα αποκομμένο παιδί» προσθέτει.

Η συνέχεια ήταν προδιαγεγραμμένη. Αποφοίτησε από τη σχολή της Ραλλούς Μάνου, αφιερώθηκε στον σύγχρονο χορό και μέχρι τα 24 έγινε μια από τις πιο περιζήτητες χορεύτριες στην Ελλάδα.

 

Η αρχαιοελληνική ομορφιά της, άνοιξε για εκείνη την πόρτα της υποκριτικής, έναν χώρο που υπηρετεί μέχρι σήμερα.

Μέχρι τότε δεν ήξερε αν είναι όμορφη ή άσχημη. Και όταν άρχισαν όλοι να μιλούν για την ομορφιά της, εκείνη έπαθε σοκ.

Το ευρύ κοινό είχε την ευκαιρία να την πρωτοδεί στην Αίθουσα του Θρόνου, μια δουλειά που έκανε πριν βγει ακόμη στο θέατρο. Στη συνέχεια έγινε μόνιμη θαμώνας του Εθνικού Θεάτρου ενώ η πιο έντονη ανάμνηση που έχει είναι όταν έπαιξε Αντιγόνη στην Επίδαυρο: «Ηταν τόσο μεγάλος ο φόβος μου και το άγχος μου λίγο πριν βγω. Θυμάμαι ότι είχα καθίσει στην πάροδο, πίσω από μια κολόνα, την είχα πάρει αγκαλιά και έλεγα: ‘Θεέ μου, δεν με νοιάζει τίποτε άλλο. Τουλάχιστον να θυμηθώ τα λόγια μου».

Το ημέρωμα της στρίγγλας

Φέτος η Μαρία Ναπλιώτου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στην θεατρική παράσταση «Το ημέρωμα της στρίγγλας» στο θέατρο «Βρετάνια».

Δείτε τη 47χρονη σήμερα Ναυπλιώτου στην πρεμιέρα της παράστασης που έγινε την περασμένη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook