
Η Λετίσια, η βασίλισσα με την εύθραυστη ομορφιά, είναι - ίσως - η πιο καλοντυμένη γαλαζοαίματη στον πλανήτη. Σε όλες τις -πάντα συμβατές με το πρωτόκολλο- εμφανίσεις της, η όμορφη Λετίσια εντυπωσιάζει, είτε με την κλασική απλότητά της, είτε με τις μοντέρνες, αλλά εκλεπτυσμένες επιλογές της, είτε πάλι με τις χολιγουντιανής λάμψης επίσημες εμφανίσεις της.
Πριν από λίγες μέρες, η βασίλισσα εμφανίστηκε στο παλάτι φορώντας ένα φόρεμα Zara των 50 ευρώ, αποδεικνύοντας ότι η κομψότητα δεν χρειάζεται χρήματα, ενώ χθες φόρεσε μια πανάκριβη ασπρόμαυρη τουαλέτα, συνοδεύοντας τον σύζυγό της στα βραβεία Princess of Asturias Awards.
Η όμορφη βασίλισσα έκανε μια θεατρική εμφάνιση που θύμιζε σταρ παλιάς κοπής του Χόλιγουντ, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις παρακάτω φωτογραφίες.







Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr