Η επιστήμη μίλησε: Η Κέιτ μόλις «έφαγε τη σκόνη» της Μέγκαν Μαρκλ

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου ποια είναι η πιο όμορφη; Τι απαντά η επιστήμη σε αυτή την ερώτηση συγκρίνοντας την Μέγκαν Μαρκλ με την Κέιτ Μίντλετον;

i-epistimi-milise-i-keit-molis-efage-ti-skoni-tis-megkan-markl
SHARE THIS
0
SHARES

Η Μέγκαν Μαρκλ, 36 ετών, μόλις αναδείχτηκε ως η πιο ελκυστική γαλαζοαίματη στον πλανήτη. Ο πλαστικός χειρουργός Dr. Julian De Silva χαρτογράφησε το πρόσωπο της 36χρονης και την συνέκρινε με τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ και μερικές ακόμα γαλαζοαίματες.

REUTERS
REUTERS

Μέσα από αυτή τη σύγκριση προέκυψε ότι το πρόσωπο της Μέγκαν πλησιάζει τη χρυσή αναλογία της ομορφιάς.
Η μέλλουσα νύφη έχει μια σχεδόν τέλεια μύτη και η θέση των ματιών είναι απολύτως σωστή. Έτσι, η πρώην ηθοποιός πλησιάζει το 100 τοις εκατό της «χρυσής αναλογίας», η οποία λέγεται ότι αποτελεί την «τέλεια» φυσική ομορφιά.

REUTERS
REUTERS

Ο Δρ De Silva εξήγησε ότι η Μέγκαν έχει σχεδόν το τέλειο πρόσωπο, ενώ η Κέιτ ακολουθεί με 86,8%. Η εν λόγω χαρτογράφηση προέκυψε με βάση την μαθηματική εξίσωση που είχαν επινοήσει οι αρχαίοι Έλληνες σε μια προσπάθεια να μετρήσουν την αληθινή ομορφιά.

Τα χαρακτηριστικά της 36χρονης βρέθηκαν να είναι 98,5% συμβατά με τον ελληνικό «χρυσό αριθμό Φ», ο οποίος για χιλιάδες χρόνια πιστεύεται ότι είναι το μέτρο της τελειότητας.

Ο Δρ Ντε Σίλβα, ο οποίος διαχειρίζεται το Κέντρο Προηγμένης Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής στο Λονδίνο, δήλωσε: «Η Μέγκαν και η Κέιτ ξεχώρισαν και πήραν σημαντικά υψηλότερους βαθμούς από τις άλλες τρεις πριγκίπισσες. Η Μέγκαν έχει όμορφη συμμετρία στο πρόσωπό της και πλησιάζει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πριγκίπισσα σε αυτό που οι Έλληνες θεωρούσαν το τέλειο πρόσωπο.

«Εχει μια τέλεια διαμορφωμένη μύτη με βαθμολογία 98,5%, η θέση των ματιών της είναι ακριβώς σωστή, ενώ το πανέμορφο πηγούνι της είναι πολύ πιο κλασικά όμορφο από της Κέιτ.

 

Η Κέιτ Μίντλετον έχει συγκεντρώσει επίσης πολύ υψηλή βαθμολογία και ξεχωρίζει για το ότι έχει το τέλειο χάσμα ανάμεσα στη μύτη και τα χείλη της και πολύ σωστή απόσταση ανάμεσα στα μάτια της.

 

«Οι άλλες τρεις πριγκίπισσες έλαβαν υψηλές βαθμολογίες, αλλά ήταν πολύ πιο μακριά από την τελεια ομορφιά απ’ ότι η Μέγκαν και η Κέιτ» πρόσθεσε ο γιατρός. 

Ζάρα Φίλιπς
Ζάρα Φίλιπς

 

Πριγκίπισσα Ευγενία
Πριγκίπισσα Ευγενία

 

Πριγκίπισσα Βεατρίκη
Πριγκίπισσα Βεατρίκη

«Αυτές οι ολοκαίνουργιες τεχνικές χαρτογράφησης μέσω υπολογιστή μας επιτρέπουν να λύσουμε μερικά από τα μυστήρια του τι είναι αυτό που κάνει κάποιον φυσικά όμορφο, και η τεχνολογία είναι χρήσιμη κατά τον σχεδιασμό της χειρουργικής επέμβασης των ασθενών.

Ο δείκτης Phi 1.618 θεωρείται εδώ και πολύ καιρό ότι κρατάει το μυστικό της ομορφιάς και τώρα με την χαρτογράφηση του υπολογιστή μπορούμε να υπολογίσουμε ακριβώς πώς εφαρμόζεται σε όλες τις πριγκίπισσες».

SPLASH
SPLASH

Πως ο Αριθμός Φ σχετίζεται με την τέλεια αρμονία στο πρόσωπο και το σώμα;

Το ανθρώπινο σώμα έχει δομηθεί και αναπτύσσεται σε αναλογίες Φ. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές «ανατολίτικες θρησκείες» και κινήματα στα πλαίσια της διδασκαλίας τους για διαλογισμό και την «αυτοσυγκέντρωση και στο λεγόμενο «γιόγκα» η στάση του ανθρώπινου σώματος γίνεται κατά αυτό τον τρόπο έτσι ώστε τα «κεντρικά – κομβικά» σημεία του σώματος να βρίσκονται σε αναλογίες Φ.

Ο αριθμός φ βρίσκεται στις διαστάσεις, του σώματος, του προσώπου, των δοντιών, του στόματος, των χειλιών και ακόμη και στο χαμόγελό μας.

REUTERS
REUTERS

 

REUTERS
REUTERS

 

REUTERS
REUTERS


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook