'Εξι χρόνια μετά την απόφαση να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να "χτίσουν" μία νέα ζωή στις ΗΠΑ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σύμφωνα με το BBC, επέστρεψαν χθες, Τετάρτη 26 Αυγούστου στο Ηνωμένο Βασίλειο, μόνιμα αυτή τη φορά, καθώς τα παιδιά τους, πρίγκιπας Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ πρόκειται να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά εκεί. Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο Άρτσι και η Λίλιμπετ έχουν ήδη εγγραφεί σε σχολείο, με τη νέα σχολική χρονιά να ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

Η μετεγκατάσταση των Σάσεξ ήρθε λίγες εβδομάδες μετά την πρόσφατη επίσκεψη της οικογένειας στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατά τη διάρκεια της οποίας, έγινε η ιδιωτική συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα. Άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε στο βρετανικό Hello! σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και το ρόλο που έπαιξε στη νέα τους απόφαση: "Πέρασαν υπέροχα αυτό το καλοκαίρι και αυτό έπαιξε ρόλο στη νέα απόφασή τους. Συνειδητοποίησαν ότι ήθελαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να φέρουν τα παιδιά τους στο "σπίτι" και να μοιραστούν μαζί τους την ιστορία της (βασιλικής) οικογένειας. Είδαν πολλούς φίλους και συγγενείς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους αυτό το καλοκαίρι".

Θα είναι ξανά εργαζόμενα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας;
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του βρετανικού Hello! ο Χάρι και η Μέγκαν επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, ως ιδιώτες και όχι ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή είναι και η επιθυμία του βασιλιά Καρόλου, δηλαδή να μην υπάρξει κάποια αλλαγή στους ρόλους του ζευγαριού. Ωστόσο, χωρίς αμφιβολία, όταν πλέον θα ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάθε τους κίνηση και εμφάνιση θα θεωρείται κατά κάποιο τρόπο ως "βασιλική".

Πώς αντέδρασε ο βασιλιάς Κάρολος στην απόφαση του ζευγαριού;
Ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να ενημερώθηκε για την απόφαση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, τρεις ημέρες πριν κυκλοφορήσει η είδηση. Ο 77χρονος μονάρχης που μάχεται με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια, θεωρεί ότι με την επιστροφή της οικογένειας, θα έχει την ευκαιρία να περάσει περισσότερο χρόνο και να γνωρίσει καλύτερα τα εγγόνια του, πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Θα μείνουν μόνιμα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο;
Σύμφωνα με το βρετανικό Hello! κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν σκοπεύουν να ζήσουν μόνιμα με τα παιδιά τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η νέα συνθήκη για τους Σάσεξ περιγράφεται καλύτερα ως "παρατεταμένη διαμονή" και όχι ως "μία μόνιμη μετακόμιση". Η βασιλική συντάκτρια Έμιλι Νας, εκτιμά: "Είναι σίγουρο ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα διατηρήσουν ανοιχτές όλες τις επιλογές τους"

Πού θα ζήσουν με τα παιδιά τους;
Το πιο πιθανόν, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό, είναι ο Χάρι και η Μέγκαν να ζήσουν στο Κότσγουολντς, σε μία πολυτελή κατοικία που θα βρίσκεται στη γειτονιά διάσημων αστέρων που ζουν η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Σάιμον Κάουελ, η Κέιτ Μος και ο Λίαμ Γκάλαχερ. Οι καλές φίλες της Μέγκαν και του Χάρι, Έλεν Ντε Τζένερις και Πόρσια ντε Ρόσι, μετακόμισαν επίσης στο Κότσγουολντς το 2024.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr