Η ερώτηση περί παιδιού που ενόχλησε την Κατερίνα Λέχου: «Λυπηθείτε με»

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω παιδί, πέρασε ο χρόνος που κατά τη γνώμη μου ήταν κατάλληλος για να έχω παιδί και τελείωσε αυτό το θέμα» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

i-erwtisi-peri-paidiou-pou-enoxlise-tin-katerina-lexou-lupitheite-me
SHARE THIS
0
SHARES

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Κατερίνα Λέχου μίλησε ξεκάθαρα για τον λόγο που δεν απέκτησε και δεν θέλει να αποκτήσει παιδί:

«Συγγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν θα έκανα ποτέ ένα παιδί σε αυτή την ηλικία που είμαι τώρα, γιατί το παιδί θέλει μια μάνα όχι μια γιαγιά. Αλλά προφανώς δεν το θέλω και τόσο πολύ. Καταστρατηγούμε τη φύση. Είναι πολύ καθαρό στο μυαλό μου.

Αλλά το ρεζουμέ είναι πως δεν το ήθελα και ποτέ. Δεν έτυχε. Κι επίσης επειδή για πολλά χρόνια ήμουν σε μεγάλη πάλη με τον εαυτό μου, γιατί έψαχνα να βρω τι πάει στραβά σε εμένα, επειδή κοινωνία σε ωθεί στο ότι πρέπει να κάνεις παιδί, έχω να σου φέρω παραδείγματα από πολλές σημαντικές γυναίκες στην ιστορία που έχουν κάνει σημαντικό έργο και δεν έχουν κάνει παιδί».

Η Κατερίνα Λέχου μαζί με τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη
Η Κατερίνα Λέχου μαζί με τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη

Σε πρόσφατη εκδήλωση όπου παραβρέθηκε, η Λέχου βρέθηκε σε μια αμήχανη στιγμή, όταν ερωτήθηκε ξανά για το θέμα παιδιού και υιοθεσίας.

Η ερώτηση προς την Κατερίνα Λέχου ήταν η παρακάτω:

Δηλώσατε πρόσφατα ότι στην ηλικία σας δεν έχετε μπει στη διαδικασία να κάνετε δικό σας παιδί. Είσαστε όμως πολύ ευαισθητοποιημένη με τα παιδιά και ότι αφορά τα παιδιά.

Η απάντηση της Κατερίνας Λέχου ήταν η παρακάτω:

«Μπορούμε να προσφέρουμε με χιλιάδες τρόπους. Εγώ απλώς ευαισθητοποιούμαι λίγο περισσότερο σε σχέση με τα παιδιά γιατί αυτή είναι μια επένδυση κατά τη γνώμη μου για το μέλλον».

Αλλά η δημοσιογράφος συνέχισε προκαλώντας την... αντίδραση της Λέχου (η οποία παρέμεινε ψύχραιμη και χαμογελαστή):

Ωστόσο, εσείς έχετε σκεφτεί ποτέ να υιοθετήσετε ένα παιδί που μπορεί να έχει ανάγκη;

«Την έχω απαντήσει πολλάκις αυτή την ερώτηση, δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω παιδί, πέρασε ο χρόνος που κατά τη γνώμη μου ήταν κατάλληλος για να έχω παιδί και τελείωσε αυτό το θέμα. Μη μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση... Ειλικρινά, ξέρετε κάτι; Νομίζω ότι θα βαριέται πάρα πολύ να ακούει ο κόσμος το ίδιο και το ίδιο. Λυπηθήτε τον.

Εμένα δε με λυπάστε, λυπηθείτε τους ακροατές»!

Η Κατερίνα Λέχου μαζί με τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη
Η Κατερίνα Λέχου μαζί με τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook