Η Ευαγγελία Αραβανή μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Η Ευαγγελία Αραβανή μίλησε ανοιχτά στο περιοδικό Celebrity για τη σχέση της με τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο

i-euaggelia-arabani-mila-anoixta-gia-ti-sxesi-tis-me-ton-niko-oikonomopoulo
SHARE THIS
0
SHARES

Η Ευαγγελία Αραβανή μίλησε ανοιχτά στο περιοδικό Celebrity για τη σχέση της με τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο, δηλώνοντας πως τον θαυμάζει για την εργατικότητα και την ειλικρίνειά του.

«Oταν ξεκίνησε η σχέση μου με τον Νίκο, ιδανικά δεν ήθελα να αρχίσουν να γράφουν για αυτό. Τόσο εγώ όσο και εκείνος, ίσως σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό, είμαστε δύο άνθρωποι που δεν θέλουμε να απασχολούμε με τα προσωπικά μας, όπως σωστά είπες. Βεβαίως γνωρίζουμε ότι, αφού είμαστε μπροστά από τα φώτα, σίγουρα μέχρι ένα σημείο ο κόσμος θα ήθελε να το μοιραστούμε μαζί του και αυτό. Άλλωστε, όταν κάτι γίνεται γνωστό, είναι γελοίο να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου», δηλώνει η Ευαγγελία Αραβανή.

«Τον Νίκο τον θαυμάζω γιατί είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος. Δεν επαναπαύεται ποτέ και μονίμως αναζητά νέα πράγματα για να ευχαριστεί τον κόσμο που τον ακολουθεί τόσα χρόνια. Εκτιμώ αφάνταστα το ότι είναι ειλικρινής. Δεν σου χαρίζεται, θα σου πει αυτό που πιστεύει και ας μην σου αρέσει. Το θεωρώ πολύ σημαντικό», προσθέτει.

φωτο NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook