Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η σχέση της με τα παιδιά

Ο κόσμος μου λέει να μη μου πάρουν τα παιδιά.

i-eudokia-roumeliwti-kai-i-sxesi-tis-me-ta-paidia
SHARE THIS
0
SHARES

Έτσι δήλωσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη αλλά φυσικά πρόκειται για το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί. Μάλιστα σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι με τα παιδιά έχει ιδιαίτερη σχέση και ο κόσμος την ρωτά για την υιοθεσία. Αποκάλυψε ότι ζευγάρια που θέλουν να κάνουν παιδιά της ζήτησαν να τη συναντήσουν. 

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της αποφάσισαν πριν λίγο καιρό να υιοθετήσουν ένα παιδί.Μιλώντας για την σημασία που έχει για την ίδια η οικογένεια, τόνισε πόσο σημαντικό είναι για μια γυναίκα τα παιδιά. Μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε ότι πρόκειται να υιοθετήσει ένα αγοράκι στην ηλικία του γιου της, ο οποίος είναι τριών.

Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει ήδη αποκτήσει έναν μικρό γιο, τον Δημήτρη – Βασίλη, ενώ ο επιχειρηματίας έχει δύο ακόμη γιους από προηγούμενο γάμο του.

Αρχικά, το ζευγάρι είχε αποφασίσει να κρατήσει μυστική την υιοθεσία, ωστόσο αποφάσισε να περάσει σημαντικά μηνύματα μέσω της δικής του εμπειρίας. Όπως αποκάλυψε, η όλη διαδικασία έχει βελτιώσει πολύ τη σχέση της τόσο με το σύζυγό της, όσο και με τα παιδιά τους.

 

Φωτο: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook