Η Ευδοκία Ρουμελιώτη υιοθετεί παιδί - Το μήνυμα για την υιοθεσία [Βίντεο]

«Γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί»

i-eudokia-roumeliwti-uiothetei-paidi---to-minuma-gia-tin-uiothesia
SHARE THIS
0
SHARES

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκάλυψε στο Πρωινό ότι μαζί με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη προχωρούν στην υιοθεσία ενός παιδιού. «Υιοθετώ ένα παιδάκι τώρα με τον άντρα μου. Είχαμε αποφασίσει κι εγώ κι ο σύζυγός μου να το κρατήσουμε για μας, για την οικογένειά μας και τους κοινούς μας φίλους, αλλά τον τελευταίο καιρό συναντώ πολλούς ανθρώπους, όπως και διαβάζω συνεντεύξεις από πολλούς ανθρώπους που εκτιμώ για τη δουλειά τους και λένε πως «δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί» που έχουν μπει σε μια διαδικασία εξωσωματικής, την οποία καταλαβαίνω αλλά εμείς οι γυναίκες καμιά φορά ξεπερνάμε το όριο και φτάνουμε σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό εξωσωματικών που αυτό τσακίζει τις γυναίκες.

Θέλω να πω ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Εγώ πήρα την απόφαση με τον άντρα μου να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και υιοθετούμε ένα παιδάκι τώρα. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει και αυτό έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας, και τη σχέση με τον εαυτό μας και τη σχέση με τα παιδιά μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει ήδη έναν γιο με τον σύζυγό της, ενώ εκείνος έχει δύο αγόρια από τον προηγούμενό του γάμο:

«Αγαπιούνται πάρα πολύ. Τα παιδιά του Νικηφόρου είναι πραγματικά παιδιά μου. Δεν τα ξεχωρίζω από τον γιο μου και νιώθω ότι έχω τρεις γιους και τους καμαρώνω πολύ. Είναι πολύ όμορφο που τα παιδιά αυτά αγκάλιασαν τον μικρό τους αδερφό».

Σε λίγο καιρό η οικογένεια θα μεγαλώσει αφού θα αποκτήσει ακόμα έναν γιο. 

 

ΦΩΤΟ: NDP

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook