
Τις διακοπές της, μετά το τέλος των φετινλων επαγγελματικών της υποχρεώσεων και πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του γ' κύκλου του "Σασμού", απολαμβάνει η Ευγενία Σαμαρά.
Η πανέμορφη ηθοποιός, η οποία πριν από λίγο καιρό πραγματοποίησε ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη, βρίσκεται τώρα στη Σαμοθράκη και δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram.
Ο ηθοποιός ταξίδεψε στο πανέμορφο νησί της Ελλάδας και απολαμβάνει το μαγευτικό τοπίο με την πλούσια βλάστηση και τα κρυστάλλινα νερά.
Με ένα post στο προφίλ της στο instagram, η Ευγενία Σαμαρά μας μετέφερε στο φαράγγι του Φονιά, σε έναν υπέροχο καταρράκτη και φωτογραφήθηκε εκεί με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και όρεξη για βουτιές στα κρυστάλλινα νερά.
![Η Ευγενία Σαμαρά ποζάρει με μπικίνι κάτω από τα νερά στους καταρράκτες της Σαμοθράκης [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/d9/d99fdcd36728440bb0eea800e11d2d0b.jpg?v=1&maxwidth=650&)


"Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο αυτόν που να συγκρίνεται με την επιστροφή στη φύση", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία της η Ευγενία Σαμαρά.
Υπενθυμίζεται ότι η Ευγενία Σαμαρά, και το περυσινό καλοκαίρι είχε βρεθεί στη Σαμοθράκη για τις διακοπές της, ποστάροντας και πάλι σειρά φωτογραφιών.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr