Ναι, η Ευρυδίκη μετά από την καριέρα της στο τραγούδι θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην τηλεόραση, στο ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, όταν βρέθηκε καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής, θεσμό πλέον του Sfera 102.2.
Μόλις οι θαυμαστές της άκουσαν τα νέα σχέδιά της άρχισνα να κατακλύζουν με τηλεφωνήματα τον ραδιοφωνικό σταθμό για να μάθουν επιπλέον λεπτομέρειες. Η Ευρυδίκη εξήγησε ότι αναλαμβάνει την ταξιδιωτική-γαστρονομική εκπομπή «Χωρίς Αποσκευές«, την οποία παρουσίαζε ο Σάββας Πούμπουρας με τεράστια επιτυχία για δύο χρόνια στο ΡΙΚ της Κύπρου.
Πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες εκπομπές στην κυπριακή τηλεόραση και για αυτό ο ιιθύνοντες αποφάσισαν να της δώσουν συνέχεια με ένα πρόσωπο-έκπληξη όπως η Ευρυδίκη. Τα περισσότερα γυρίσματα θα γίνονται στην Κύπρο, αλλά θα υπάρχει και αρκετή γεύση από την Ελλάδα.
Φωτο: NDP