Follow us

Η εξομολόγηση του Λιάγκα: "Η μητέρα μου εξαφανίστηκε από τη ζωή μου - Δεν βγήκα βουλευτής για 400 ψήφους"

"Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών", είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αποκάλυψε πως δεν έχει σχέσεις με τη μητέρα του.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Γιώργος Λιάγκας

"Εγώ είμαι ένα παιδί χωρισμένων γονιών. Κι ένα παιδί άσχημα χωρισμένων γονιών. Στα πρώτα χρόνια έμεινα με τη μητέρα μου. Χώρισαν με σύγκρουση. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Πολλά ζευγάρια χωρίζουν με σύγκρουση. Το θέμα είναι ότι για πάρα πολλά χρόνια η μητέρα μου εξαφανίστηκε από τη ζωή μου. Είναι μια πολύ μεγάλη πληγή, η οποία δεν ξέρω αν κλείνει ποτέ", είπε ο Γιώργος Λιάγκας, μιλώντας για τον δικό του χωρισμό από την Φαίη Σκορδά και το πώς τον αντιμετώπισαν τα παιδιά του και θέλοντας να εξηγήσει για το πώς τον σημάδεψε το διαζύγιο στην παιδική του ηλικία.

"Όταν μία μάνα ή ένας πατέρας, κυρίως η μάνα όμως, φεύγει για πολλά χρόνια βίαια από τη ζωή ενός παιδιού, όταν κάποια στιγμή εσύ καλείσαι -επειδή δεν γίνεται διαφορετικά - να χωρίσεις από τον άνθρωπό σου, το θεωρείς αφενός μια μεγάλη αποτυχία και δεύτερον το σκέφτεσαι διπλά, τριπλά, τετραπλά, μέχρι να πάρεις την οριστική απόφαση. Όταν, δε, αυτό αλλάζει, εσύ φέρεις ένα βάρος, που φέρω κι εγώ ακόμα, ότι πιθανόν τα παιδιά μου να λάβουν το χωρισμό- που ήταν μια κοινή απόφαση, ένας ήρεμος και γλυκός χωρισμός από τη Φαίη- ως ότι ο πατέρας τους τα εγκαταλείπει. Αρα εγώ το αντιμετώπισα πάρα πάρα πολύ δύσκολα. Πήγα σε γιατρό. Δεν ήταν για μένα μία εύκολη περίοδος.

Από την άλλη, το γεγονός ότι εγώ πέρασα άσχημα σαν παιδί, είναι αυτό που λέτε όλοι όσοι με γνωρίζετε- και είναι για μένα πολύ τιμητικό αλλά αυτονόητο- ότι προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν κοντά στα παιδιά μου. Και δεν μιλάω υλικά, αλλά κυρίως σε χρόνο, ποιοτικό χρόνο να κάνουμε πράγματα μαζί. Και πιθανόν στην υπερβολή που το κάνω εγώ να έχει να κάνει με τα δικά μου παιδικά βιώματα", αποκάλυψε ο Λιάγκας για να απαντήσει μετά στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, εάν ήρθε ποτέ κοντά της, καθώς και πώς είναι τώρα η σχέση τους.

"Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το έχω πει ποτέ. Δεν υπάρχουν σχέσεις. Αλλά είναι κάτι το οποίο το έχω μέσα μου κάπου, σε ένα κουτάκι. Δεν έχω βγει ποτέ να το πω δημόσια, όχι γιατί ντρέπομαι αλλά γιατί δεν θέλω να πουν "α, επειδή εκείνος πέρασε έτσι, πιθανόν γι΄ αυτό να φέρεται έτσι και άρα να του δώσουμε ελαφρυντικά". Δηλαδή δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως άλλοθι κάποιων απόψεων ή συμπεριφορών. Υπάρχει εκεί, δεν υπάρχουν σχέσεις και από εκεί και πέρα… όλα καλά".

Διαβάστε Επίσης

"Ο πατέρας μου ήταν τα πάντα για μένα. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, μεγάλωσα δίπλα του και με μητρικό πρότυπο την γιαγιά μου. Είμαι πολύ τυχερός γιατί μου έμαθε το καλό και το κακό, μου έδωσε αρχές και αξίες και χαίρομαι που βλέπω ότι αυτές οι αξίες περνάνε στα παιδιά μας", επεσήμανε..

"Βλέπω δηλαδή τα παιδιά μου, τι αξιακούς κώδικες έχουν και βλέπω ότι είναι πολύ πιο καλοί και από αυτούς που έχω εγώ. Γίνονται καλύτεροι άνθρωποι και αυτό οφείλεται και στη μαμά τους και στον μπαμπά τους προφανώς" κατέληξε.

"Δεν εκλέχθηκα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για 400 ψήφους"

Στη συνέντευξη που έδωσε στο "Ενώπιος ενωπίω" ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, είπε σχετικά με την κάθοδό του στην πολιτική: "Δεν βγήκα βουλευτής για 400 ψήφους. Εγώ είχα πάρει 22.500 και πήρε ο τελευταίος του ΠΑΣΟΚ 22.900. Ήταν ο Σαχινίδης, που έγινε και υπουργός Οικονομικών μετά".

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να πολιτευτεί ξανά.

"Επειδή ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ, δεν το αποκλείω. Αυτή τη στιγμή, αν με ρώταγες, θα έλεγα ούτε καν στα όνειρά μου… Νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει πλέον η πολιτική. Δεν μπορώ να υποταχθώ στις υποταγές ενός ανθρώπου που θα μου έλεγε "κάνε αυτό, κάνε αυτό, κάνε αυτό”. Νομίζω ότι δεν θα ήμουν καλός βουλευτής" δήλωσε.

"Η Δούκισσα δεν ταίριαξε στην εκπομπή"

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε και στις δύο αποχωρήσεις που έγιναν στην εκπομπή "Το Πρωινό". Όπως εξήγησε, "ήρθε η Δούκισσα σε μια εκπομπή η οποία ήταν διαφορετική από αυτό που και η ίδια μπορεί να οραματιζόταν. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα η Δούκισσα, ταλαντούχο πλάσμα, πολύ ωραία γυναίκα και πολύ επιτυχημένη στη ζωή της. Ήταν και δική μου πρόταση στον σταθμό για να έρθει. Δεν ταίριαξε όμως η Δούκισσα σε αυτό το είδος εκπομπής. Αισθανόταν και εκείνη να ασφυκτιά και γω αισθανόμουν ότι δεν θα κολλήσει ποτέ αυτό το πράγμα. Οπότε νομίζω ορθώς αποχώρησε η Δούκισσα, την οποία εκτιμώ αφάνταστα".

Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε και στο θέμα της Μαρίας Κορινθίου:

"Στο κομμάτι της Μαρίας Κορινθίου, δεν έχω καταλάβει πραγματικά τι έχει γίνει. Εγώ με την Μαρία δεν είχα κανένα κοινό κομμάτι στην εκπομπή . Η Μαρία δεν ήρθε ως συμπαρουσιάστρια, δεν ήρθε ως πάνελ, δεν ήταν υφιστάμενη δική μου. Η Μαρία ήρθε ως επιλογή του εμπορικού του ΑΝΤ1 για να κάνει μόνο τα εμπορικά. Εγώ δεν γνωρίζω καν ποια είναι τα εμπορικά, δεν επιλέγω τα εμπορικά και δεν λέω σε κανέναν πώς να πει τα εμπορικά. Από κει και πέρα κάτι έγινε, το οποίο δεν έχω αντιληφθεί και γι’ αυτό η Μαρία δεν έχει πει ποτέ κάτι για εμένα. Μπορεί να έγινε κάτι με κάποιους άλλους ανθρώπους, που δεν το γνωρίζω , μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα η Μαρία".

"Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν αποχώρησε η Μαρία. Έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία. Κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκα καν, γιατί η Μαρία δεν ήταν δικός μου συνεργάτης. Δεν είχα κάτι να της πω για να το ακούσει ή κάτι να της πω για να μην το ακούσει" τόνισε, ακόμα, ο Γιώργος Λιάγκας. "Είναι αυτό που λέμε ότι έχω πληρώσει σφάλματα μου αλλά έχω πληρώσει και πράγματα στα οποία δεν είχα καμία συμμετοχή και καμία γνώση".

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 10 Απρ 2024 | 12:29

Ο Βερύκιος "κάρφωσε" τον Λιάγκα ότι κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές - Τι απάντησε ο παρουσιαστής

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στον Δήμο Βερύκιο και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον ενδεχόμενο να κατεβεί υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΠΙΤ ΗΘΕΛΕ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΙΩΠΗΣ» 05 Απρ 2024 | 14:02

Η Αντζελίνα Τζολί καταγγέλλει ότι ο Μπραντ Πιτ την κακοποιούσε από παλιά - Με εκδικείται για το οινοποιείο, απαντάει εκείνος

Ο Μπραντ Πιτ την κατηγορεί για "εκδικητική" συμπεριφορά επειδή πούλησε το Château Miraval - Η Αντζελίνα Τζολί λέει ότι ήταν βίαιος πολύ πριν η σταγόνα ξεχειλίσει το ποτήρι.

04 Απρ 2024 | 16:30

Γιώργος Λιάγκας: "Το πιο βαρύ ήταν αυτό που είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την μητέρα της Δανάης Μπάρκα"

Στα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ 03 Απρ 2024 | 11:43

Γιώργος Καραγιάννης: Πέθανε ο γνωστός παραγωγός κινηματογραφικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων

Ο Γιώργος Καραγιάννης ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων

02 Απρ 2024 | 16:48

Χείμαρρος ο Γιώργος Λιάγκας για τον Νίκο Καρβέλα: "Ήταν προσβλητικός, δεν μπορείς να προσβάλλεις στα μούτρα μία γυναίκα"

Στα όσα είπε ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη το βράδυ της Δευτέρας αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας κάνοντας το δικό του σχόλιο

01 Απρ 2024 | 14:58

Γιώργος Λιάγκας: "Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν οξυγονωνόταν για 8 λεπτά, δεν ολοκληρώθηκε η προσπάθεια να τον ξυπνήσουν"

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε αποκαλύψεις αναφορικά με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

31 Μαρ 2024 | 15:55
ΤΙ ΕΙΠΕ 29 Μαρ 2024 | 17:00

Γιώργος Λιάγκας: Το επικό σαρδάμ για την ορκωμοσία του Κασσελάκη - Ξέσπασε σε γέλια το πάνελ [Βίντεο]

Ρεπόρτερ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα και έκανε ένα επικό σαρδάμ σκορπίζοντας το γέλιο.

26 Μαρ 2024 | 21:06

Ο Γιώργος Λιάγκας "ασπίδα" για τον Στέφανο Κασσελάκη: "Δεν σημαίνει πως όποιος είναι ομοφυλόφιλος φοράει φουστίτσα και γόβα"

Στα ομοφοβικά σχόλια που δέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στα social media μετά τη συμμετοχή του στην παρέλαση στην Θήβα αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας

"ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ" 22 Μαρ 2024 | 12:24

"Ο Γιώργος Λιάγκας θα έπρεπε να ξέρει ότι πειράζει και πληγώνει... Ήταν άδικο αυτό που έκανε"

Τα αιχμηρά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα σε βάρος παρουσιάστριας: "Θα έπρεπε πρώτα από όλους να γνωρίζει ότι τα λόγια αυτά πληγώνουν".

ΣΤΟ MEGA 21 Μαρ 2024 | 18:30

Αποκαλυπτική Λένα Δροσάκη: "Όταν χώρισα ήθελαν να μάθουν, αλλά είναι... εισβολή" - Το σοβαρό χειρουργείο που έκανε

Η Λένα Δροσάκη μίλησε για την μητρότητα ενώ γνωστοποίησε πως έκανε και ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο.

21 Μαρ 2024 | 16:50

Γιώργος Λιάγκας Vs Ιωάννα Μαλέσκου: "Να μιλάει πέντε λεπτά και να μην καταλαβαίνεις τίποτα"

Το αυστηρό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την Ιωάννα Μαλέσκου