Η Φαίη Σκορδά και τα χάπια αδυνατίσματος

Η Φαίη Σκορδά καταγγέλλει την εμπλοκή του ονόματός της σε προώθηση χαπιών αδυνατίσματος, για τα οποία η ίδια δεν έχει ιδέα

i-faii-skorda-kai-ta-xapia-adunatismatos
SHARE THIS
0
SHARES

Τα ονόματα των Φαίης Σκορδά, Κατερίνας Στικούδη και Κατερίνας Καινούριου εμφανίζονται προφανώς ως «κράχτες» σε διαφημιστική ανάρτηση στο Facebook, που υποστηρίζει ότι έχασαν κιλά, παίρνοντας χάπια αδυνατίσματος από σμέουρα. Και οι τέσσερις όμως δηλώνουν πως δεν έχουν ιδέα και σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν το πρωί στην εκπομπή των Γιώργου Λιάγκα – Φαίης Σκορδά προτίθενται να πάρουν μέτρα μέσω της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε την οργή της, τονίζοντας ότι είναι τραγικό να χρησιμοποιούνται τα ονόματά τους για την πώληση τέτοιων προϊόντων. «Σαφώς και δεν τα έχω πάρει» υπογράμμισε και συνέχισε: «Είναι σοβαρό! Δεν μπορείς να μπλέκεις ονόματα σε ένα προϊόν που έχει να κάνει με την υγεία. Κι αν κάποιος πάθει κάτι;».

Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η Κατερίνα Στικούδη και η Κατερίνα Καινούργιου έχουν ήδη επικοινωνήσει με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κάτι που ο Γιώργος Λιάγκας πρότεινε και στη Φαίη Σκορδά να κάνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook