
Διαζύγιο παίρνουν η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου και ο τραγουδιστής των Coldplay Κρις Μάρτιν μετά από δέκα χρόνια γάμου. Η ανακοίνωση έγινε μέσω κοινή δήλωσή τους που αναρτήθηκε στο website της Πάλτροου, Goop.

Τα τελευταία χρόνια υπήρχαν αρκετές φήμες ότι το ζευγάρι χωρίζει, ωστόσο παρέμεναν μαζί, μέχρι τώρα.
«Με την καρδιά μας γεμάτη θλίψη αποφασίσαμε να χωρίσουμε», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους. «Προσπαθούσαμε σκληρά τον τελευταίο χρόνο, είτε από κοντά, είτε από απόσταση, να δούμε τι μπορεί να γίνει μεταξύ μας και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι, ενώ αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλο, θα μείνουμε χωριστά. Ομως θα είμαστε πάντα οικογένεια και είμαστε πιο κοντά από ότι έχουμε υπάρξει ποτέ». Και καταλήγουν: «Πάνω απ’ όλα είμαστε γονείς δυο υπέροχων παιδιών και ζητάμε τόσο για εκείνα, όσο και για εμάς να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».
Οπως επισημαίνεται στο CNN, η είδηση έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση ότι ο Μάρτιν Κρις θα συμμετάσχει στο «The Voice» του NBC και μετά από αναφορές στους Los Angeles Times ότι το ζευγάρι αγόρασε ένα σπίτι στο Μαλιμπού, αξίας 14 εκατ. δολαρίων.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr