Η γυμνή ιστορία ενός χωρισμού

Ενα ζευγάρι, φωτογραφίζεται ενώ κάνει έρωτα - Ο άνδρας θέλει να χωρίσουν - Η κοπέλα δεν το γνωρίζει - Ενας 21χρονος φωτογράφος παρουσιάζει την ιστορία ενός χωρισμού μέσα από γυμνά πορτραίτα

|
SHARE THIS
0
SHARES

Στις σχέσεις που αργοπεθαίνουν, υπάρχει ένα γλυκόπικρο συναίσθημα. Είτε όταν βγαίνεις έξω με φίλους, είτε όταν πηγαίνεις για φαγητό, ακόμα και όταν κάνεις έρωτα, νιώθεις ένα κενό.

Αυτά τα πορτραίτα, τράβηξε ο 21χρονος φωτογράφος Τζορνταν Τιμπέριο, συλλαμβάνοντας την αίσθηση της απομόνωσης της συντροφικότητας, που συνοδεύει ένα νεαρό ζευγάρι που βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης της σχέσης του.

Το αποτέλεσμα στοιχειώνει, αφήνει τον θεατή με το ξεχωριστό συναίσθημα της μοναξιάς που νιώθει κάποιος όταν ραγίζει η καρδιά του.

Όταν ο Τζόρνταν τις τράβηξε, νόμιζα ότι ήμασταν πολύ ερωτευμένοι. Ήταν τα γενέθλιά μου και ήμουν τόσο χαρούμενη. Είναι δύσκολο να τις κοιτάζω τώρα γιατί τώρα ξέρω πως ο Σαμ ήθελε να με χωρίσει τότε και είναι φανερό

Η κοπέλα στις φωτογραφίες είναι η Μαρί και περιγράφει τα συναισθήματά της λίγους μήνες μετά τη φωτογράφηση και τον χωρισμό της:

«Εγώ είμαι η κοπέλα στις φωτογραφίες. Και αυτός είναι ο πρώην φίλος μου, ο Σαμ. Με χώρισε, την ημέρα που είχαμε επέτειο ενός χρόνου. Ζούσαμε μαζί και έμεινα χωρίς σπίτι για πολύ καιρό. Πηγαίναμε παντού μαζί, καπνίζαμε τα ίδια τσιγάρα, κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι. Έχουν περάσει 4 μήνες από τότε που με χώρισε. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές. Επέστρεψα στο πατρικό μου σπίτι και μόλις ξεκίνησα να βγαίνω με ένα άλλο αγόρι. Αυτές οι φωτογραφίες είναι περίεργες.

Όταν ο Τζόρνταν τις τράβηξε, νόμιζα ότι ήμασταν πολύ ερωτευμένοι. Ήταν τα γενέθλιά μου και ήμουν τόσο χαρούμενη.

Είναι δύσκολο να τις κοιτάζω τώρα γιατί τώρα ξέρω πως ο Σαμ ήθελε να με χωρίσει τότε και είναι φανερό. Ήταν η πρώτη μου πραγματική αγάπη. Δεν μιλάμε πλέον. Νόμιζα ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε φίλοι, αλλά για κάποιο λόγο σταμάτησε να απαντά στα μηνύματά μου. Τότε κι εγώ σταμάτησα να προσπαθώ.

Αλλά ξέρετε κάτι; Αυτές οι φωτογραφίες έχουν ιδιαίτερη αξία. Είναι η πραγματική αναπαράσταση ενός γεγονότος που άλλαξε τη ζωή μου για πάντα και με άλλαξε προς το καλύτερο.

Σ' αγαπώ Τζόρνταν που τις τράβηξες. Σε ευχαριστώ.»

credits: Jordan Tiberio/ tumblr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook