Στο νησί των ανέμων βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη και ο φωτογραφικός φακός του kerdida.net απαθανάτισε την επιχειρηματία και influencer να περπατάει χέρι χέρι με τον Στάθη Σχίζα.
Η φωτογραφία σχολιάστηκε το πρωί της Τρίτης από τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του στην εκπομπή "Πρωινό". "Αποκλείεται να είναι μία πλάκα μεταξύ δύο φίλων; Μήπως είναι φίλοι και κάνει μία πλάκα;", αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στον "αέρα" της εκπομπής.
Όπως είναι γνωστό η Ιωάννα Τούνη έχει βγει από μία πολύχρονη σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον οποίο απέκτησαν τον γιο τους, Πάρι. Ο Στάθης Σχίζας είχε στο παρελθόν σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Η φωτογραφία όπως σχολίασαν οι συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα τραβήχτηκε τις πρώτες πρωινές ώρες μετά από μία βραδιά διασκέδασης της Ιωάννας Τούνη και του Στάθη Σχίζα.