Η Κάιλι Μινόγκ κάνει... sexercise

Η Κάιλι Μινόγκ στοχεύει στην κορυφή των charts με ένα τραγούδι-πρόγραμμα για καλύτερο σεξ! Βάλτε το βίντεο να παίζει, ανεβάστε την ένταση και ακολουθήστε την- Μπορεί να έχει αποτελέσματα..

i-kaili-minogk-kanei-sexercise
|
SHARE THIS
0
SHARES

Μέχρι τώρα όλες οι γυναίκες έτρεχαν στα γυμναστήρια για να ασκήσουν το κορμί τους. Από τώρα και έπειτα μπορούν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Κάιλι Μινόγκ  και να εξασκήσουν τον... κόλπο τους, τις στάσεις που επιλέγουν και την αντοχή τους!

Η ποπ σταρ με μια μπάλα γυμναστικής και μερικά όργανα γυμνάζεται με στόχο να καλυτερεύσει τη σεξουαλική της ζωή, ακολουθώντας τα βήματα του εμπνευστή- προπονητή Τζέισον Ρόσελ. Πρόκειται για μια προπόνηση διάρκειας 32 λεπτών, που συνδυάζει καρδιαγγειακή προπόνηση με βαθιά καθίσματα, μπάλες κι άλλες ακόμα ασκήσεις με σκοπό να τονώσουν τη λίμπιντό και να αυξήσουν την αντοχή στο κρεβάτι.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να σμιλέψει τους ερωτικούς σου μυς, όπως τους αποκαλεί ο προπονητής, ενώ οι ασκήσεις έχουν ερωτικό τους περιεχόμενο, όπως η κίνηση "πόδια ψαλίδια", που βλετιώνει την αντοχή σου στην ερωτική στάση που έχει το ίδιο όνομα!

Η πρωτοπόρος και σέξι Κάιλι έκανε το πρόγραμμα βίντεοκλιπ για το νέο της τραγούδι που έχει και το αντίστοιχο όνομα, Sexercize. 

Βάλτε το δυνατά, ασκηθείτε και ποιος ξέρει; Μπορεί μετά να χρωστάτε χάρη στην Κάιλι!
 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook