Η Καινουργιου πήρε το... όπλο της:«Μην αναφέρετε ποτέ ξανά το όνομά μου»

"Από το να γράφετε ψέματα, μην αναφέρετε ποτέ ξανά το όνομά μου! Ή από το να με απειλείτε, μην με ξαναγράψετε ποτέ!", αναφερο΄μενη σε συγκεκριμένο δημοσιογράφο.

i-kainourgiou-pire-to-oplo-tismin-anaferete-pote-ksana-to-onoma-mou
SHARE THIS
0
SHARES

Όλο το διαδίκτυο ασχολιόταν με τον επικείμενο γάμο της Μελίνας Ασλανίδου, κάνοντας αναπαραγωγή συγκεκριμένου δημοσιέυματος Κυριακάτικης εφημερίδας. Με αυτό το θέμα και τη διάψευσή του ασχολήθηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε και η Κατερίνα Καινούργιου εξαιρετικά ενοχλημένη έκανε το ξέσπασμά της στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε, αναφερόμενη σε περιστατικό που αφορούσε την ίδια.

«Κρίμα είναι για πολλές εφημερίδες, πάρτε ένα τηλέφωνο πριν, επιβεβαιώστε κάτι, επειδή δεν έχετε θέμα πρέπει να βγάλετε ένα ψέμα; Εμένα μου έχει συμβεί πολλές φορές ή να μου στείλουν μήνυμα και να γράφουν: "Έχω σκοπό να γράψω αυτό για εσένα, να ξέρεις". Τι σημαίνει έχω σκοπό άμα δεν υφίσταται ή αν εγώ δεν θέλω να βγει κάτι; Απάντησα: "Πολύ ωραία αν γράψεις κάτι τέτοιο για εμένα θα βγω και εγώ μέσα από την εκπομπή ή από τα social και θα το διαψεύσω". Γιατί με απειλείς ότι θα γράψεις κάτι για εμένα που δεν ισχύει;  Μην γράψεις τίποτα!

Και μετά έγραψε χωρίς όνομα για παρουσιάστρια που δεν θέλουμε να ξανά αναφέρουμε το όνομά της… Μην το αναφέρετε ποτέ! Από το να γράφετε ψέματα, μην αναφέρετε ποτέ ξανά το όνομά μου! Ή από το να με απειλείτε, μην με ξαναγράψετε ποτέ! Στην τελική, καμία ανάγκη δεν έχω, καθημερινή εκπομπή έχω και προβάλλομαι. Μην ξανά γράψετε ποτέ τίποτα για εμένα καρφί δεν μου καίγεται καρφί!», είπε με πολλά νεύρα η Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα του δημοσιογράφου και της εφημερίδας.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα συνέβησαν:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook