Στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη σχολίασαν την αιχμηρή απάντηση της Μαριόν Κοντιγιάρ για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον Πιτ και έγκυος στο παιδί του.
Και η Καραβάτου ταυτίστηκε με την Κοτιγιάρ γιατί έχει περάσει κάτι αντίστοιχο, όπως η ίδια είπε από τον αέρα της εκπομπής της.
«Αν δείτε στα δίκτυα τα παγκόσμια το πρώτο θέμα που παίζει είναι το διαζύγιο Τζολί - Πιτ λες και δεν είχαμε άλλα προβλήματα.
Εχω γίνει έξαλλη, έξαλλη έχω γίνει παιδιά γιατί δεν μπορείς να στοχοποιείς μια γυναίκα η οποία είναι έγκυος 6 μηνών. Δηλαδή έχουν κάτσει ποτέ να σκεφτούν την ψυχολογία μιας γυναίκας που είναι 6 μηνών; Και δεν μιλάω μόνο για αυτή την περίπτωση. Μιλάω γενικά γιατί συμβαίνουν διάφορα πράγματα σε γυναίκες που είναι έγκυες. Ακόμα και γυναίκες που είναι 9 μηνών έγκυες -δεν θέλω να θυμάμαι».
Ουσιαστικά η Καραβάτου έθιξε για πρώτη φορά την απόφαση του Alpha να κόψει την εκπομπή Κους Κους που παρουσίαζε, κάτι που εκείνη έμαθε ενώ βρισκόταν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και λιγο πριν γεννήσει την κόρη της.
Τότε τη θέση της στη μεσημεριανή ζώνη πήρε η Ελένη Μενεγάκη.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα.