X

Η καριέρα του Διονύση Πρώιου πριν το Masterchef: Έκανε εκπομπή μαγειρικής στην Αργεντινή! [Βίντεο]

Και μάλιστα με διάσημους καλεσμένους.

Γράφει: TheToc team
NDP

Μπορεί στην Ελλάδα να τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Masterchef, ωστόσο, ο Διονύσης Πρώιος έκανε παλαιότερα εκπομπή μαγειρικής στην Αργεντινή και μάλιστα με διάσημους καλεσμένους.

Απόσπασμα από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα έπαιξε "Στη φωλιά των Κου Κου" στο STAR, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την τύχη αυτού του project.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ο Διονύσης Πρώιος κάνει εκπομπή-πιλότο που εγκρίνεται από το America TV, ένα κανάλι που αγαπά πολύ η νεολαία στην Αργεντινή. Καλεσμένος του είναι ο Αργεντίνος ηθοποιός Ντανιέλ Αράουζ, πολύ μεγάλη προσωπικότητα. Αυτό γίνεται έξι μήνες μετά τον χαμό του γιου του και ο Διονύσης Πρώιος πηγαίνει στον διευθυντή προγράμματος, του δείχνει αεροπορικά εισιτήρια και του λέει συγγνώμη δεν θα το κάνω, φεύγω αύριο για LA. Αισθάνθηκε ότι δεν μπορούσε να δώσει χαμόγελο στους τηλεθεατές", αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.