Η Καστάνη άφησε τον θίασο & έφυγε πριν από την πρεμιέρα! Τι συνέβη

Μόλις σε δέκα μέρες θα έκανε πρεμιέρα η θεατρική παράσταση "Μαρία Πενταγιώτισσα" και η πρωταγωνίστρια αποχώρησε!

i-kastani-afise-ton-thiaso--efuge-prin-apo-tin-premiera-ti-sunebi
SHARE THIS
0
SHARES

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό, γεγονός που εξέπληξε τον καλλιτεχνικό χώρο, ξεκίνησε η αναζήτηση νέας πρωταγωνίστριας, ώστε να μπορέσει η παράσταση να πραγματοποιηθεί και η πρεμιέρα να γίνει, αν και λογικά θα συμβεί με κάποια καθυστέρηση. 

Αυτή που θεωρείται ιδανική για τον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν είναι άλλη από τη Βίκυ Σταυροπούλου, στην οποία έχει ήδη γίνει κρούση για τη συνεργασία. Μάλιστα, η Βίκυ έζησε ένα μεγάλο σοκ τις προηγούμενες μέρες, αφού η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε και θα περιόδευε, με υπαιτιότητα των παραγωγών ακυρώθηκε. 

Η ενημέρωση των υπευθύνων της Πενταγιώτισσας έγινε στις 17 Ιουνίου το βράδυ, οπότε και οι συντελεστές ενημερώθηκαν ότι η Ελένη Καστάνη σταματάει τη συενργασία και αποχωρεί από την παράσταση. Οξύμωρο, αλλά αληθινό, την περασμένη Παρασκευή, η Καστάνη είχε δώσει συνέντευξη κατά τη διάρκεια των προβών "Στη φωλιά των Κου Κου" και δήλωσε χαρούμενη για τη συγκεκριμένη δουλειά και συνεργασία.

Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του star:

 

Το απέναντι Πρωινό, σχολίασε το θέμα και ζήτησαν από την Ελένη Καστάνη, σε επικοινωνία που είχε ο Άρης Καβατζίκης μαζί της, να σχολιάσει την ξαφνική και μη αναμενόμενη αποχώρηση. Όπως μεταφέρθηκε, ήταν εξαιρετικά αρνητική για οποιαδήποτε δήλωση, με τον δημοσιογράφο να λέει. «Έμαθα ότι τις τελευταίες μέρες η Ελένη Καστάνη ελαφρώς δυσανασχετούσε».

Φωτογραφία: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook