Η Κατερίνα Δαλάκα ερωτευμένη με γοητευτικό Τούρκο παίκτη - Ποιος είναι

Βρήκε τον έρωτα στο Survivor η Κατερίνα Δαλάκα που φαίνεται ότι φέτος περνάει καλύτερα μέσα στο παιχνίδι.

i-katerina-dalaka-erwteumeni-me-goiteutiko-tourko-paikti---poios-einai
SHARE THIS
0
SHARES

Έρωτες φαίνεται πως δημιουργούνται στο Survivor μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων παικτών. Η Κατερίνα Δαλάκα έχει δείξει ήδη την συμπάθειά της προς το πρόσωπο του Atakan, ενώ η Αφροδίτη Σκαφιδά έχει βάλει στο “στόχαστρό” της τον Emre. 

«Όταν είχα αρρωστήσει, στην κλινική έτυχε και γνώρισα καλύτερα τον Atakan, εκτός από τα παιχνίδια, στα οποία είχαμε ανταλλάξει ορισμένες κουβέντες. Μου έδωσε ένα βραχιόλι του, το οποίο είναι γούρι του κι εγώ του έδωσα ένα δικό μου κι έτσι έγινε αυτή η ανταλλαγή και είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να είμαστε μέχρι το τέλος. Το χάρηκα και το εκτίμησα αυτό γιατί βλέπεις έναν άνθρωπο να σου χαρίζει κάτι δικό του, είναι πολύ όμορφο», είπε η Κατερίνα Δαλάκα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Μάλιστα,η Δαλάκα είχε μιλήσει με πολύ ωραία λόγια για τον γοητευτικό Τούρκο παίκτη και σε άλλο επεισόδιο λέγοντας: 

«Τη στιγμή που περιμέναμε την ανακοίνωση του αποτελέσματος για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, είδα ότι ο Atakan κρατούσε με το ένα χέρι το κομποσκοίνι που του έκανα δώρο, ανταλλάξαμε βασικά. Και η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα γιατί αυτό δείχνει ότι τα λίγα λόγια που ανταλλάξαμε τις φορές που τον έχω πετύχει, του έδωσαν πολλή δύναμη και πιστεύω ότι τα θεώρησε σημαντικά και μπορεί να πήρε δύναμη από αυτό.

Και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Χάρηκα που έμεινε ο Atakan γιατί είναι πολύ συμπαθητικό παιδί, τον συμπαθώ ιδιαίτερα και είναι από τα άτομα που έχω έρθει πιο κοντά από την αντίπαλη ομάδα. Θα ήθελα να τον γνωρίσω ακόμα καλύτερα στη συνέχεια του παιχνιδιού. Είναι ο πιο όμορφος από την αντίπαλη ομάδα. Τι άλλο να πω, δεν ξέρω…», είπε η Κατερίνα Δαλάκα. 

 

Συμπάθεια προς τον τουρκικό πάγκο έχει ακόμα μια παίκτρια του Survivor, η Αφροδίτη. 

«Υπάρχει κάποιος που μου αρέσει από τον αντίπαλο πάγκο, στον οποίο δεν έχω δείξει κάτι, απλά θεωρώ ότι είναι ένας από τους πιο όμορφους παίκτες της ομάδας. Και κάποια άλλα μέλη της ομάδας μας έχουν εκφράσει τη συμπάθειά τους για κάποια άλλα μέλη της αντίπαλης ομάδας. Οπότε είναι κάτι που το βλέπουμε όλοι θετικά όταν γίνεται», είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα και η παραγωγή έδειχνε πλάνα του Emre! 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook