
Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το άδοξο τέλος της πολυτάραχης συνεργασίας τους μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στους δημοσιογράφους. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε πικραμένη και με μεγάλα παράπονα από τον πρώην συνεργά της της.
"Δεν θα σταματήσω ποτέ να ευγνωμονώ, να σέβομαι και να αγαπώ ως άνθρωπο τον Ανδρέα. Από κει και πέρα, με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε, θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο", είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Alpha και προσέθεσε:
"Νομίζω ότι και ο ίδιος ίσως να έχει καταλάβει κάποια πράγματα που ίσως να διαχειρίστηκε λάθος. Αν αυτό πίστευε ότι είναι η αλήθεια του, θα προτιμούσα να με είχε πάρει ένα τηλέφωνο ή επειδή καθημερινά με έβλεπε στην εκπομπή, να με πάρει στην άκρη και να μου πει: Με ενοχλεί αυτό, είσαι εκείνο…".
Και κατέληξε: "Από κει και πέρα, δεν έχουμε ξαναμιλήσει και είναι κάτι που πραγματικά με στεναχώρησε. Θέλω να είναι καλά, ίσως και ο ίδιος να είχε κουραστεί από την εκπομπή, να μην του άρεσαν κάποια πράγματα".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr