Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν έκανε το πρώτο εξώφυλλο στα 5 της!

Το περιοδικό WWD, το οποίο από πολλούς θεωρείται «η βίβλος της μόδας» έχει ως πρόσωπο των ημερών την χαριτωμένη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν.

i-kori-tis-kim-karntasian-ekane-to-prwto-ekswfullo-sta-5-tis
SHARE THIS
0
SHARES

Η Νορθ Ουέστ είναι ένα παιδί που γεννήθηκε  μέσα στη δημοσιότητα. Με μαμά την Κιμ Καρντάσιαν να παίρνει μαζί της την ούτε δυο χρόνων κόρη της σε fashion shows, να την έχει ως πρόσωπο συλλογών με παιδικά ρούχα και να την έχει φωτογραφήσει για το Instagram χιλιάδες  φορές, ήταν θέμα χρόνου για την 5 χρόνων πιτσιρίκα να ποζάρει για το πρώτο της εξώφυλλο.

Η Nορθ είναι το κεντρικό πρόσωπο της θεματικής του τεύχους, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην «Γενιά A», δηλαδή όλους όσοι είναι γεννημένοι από το 2005 και μετά. Αυτή η γενιά θεωρούν πολλοί ότι δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες και θα είναι η γενιά που θα επηρεάσει κάθετα τις καταναλωτικές συνήθειες και την οικονομία από το 2025 και μετά. 

Το περιοδικό σημειώνει για την 5χρονη: «Η West, είτε το ξέρει, είτε όχι, είναι στην πρώτη γραμμή μία γενιάς, που είναι τρομερά συνδεδεμένη και σε επαφή με την μόδα και την ομορφιά και την μοναδικότητα στο στυλ. Με το όνομα Άλφα, ώστε να σηματοδοτείται μία νέα αρχή, αυτή η ηλικιακή ομάδα είναι διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη έχει δει ποτέ ο κόσμος».

Δείτε τη Νορθ Ουέστ:

 

 

 

 

 

 

Και βε΄βαια η κόρη τη ςΚιμ έχει τον δικό της λογαριασμό instagram, όπου εκεί προμοτάρει τις δουλιές της και μοιράζεται στιγμιότυπα από την ενδιαφέρουσα (όχι και τόσο) παιδική ζωή της

Δείτε την ανάρτηση;

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Somebody check on auntie Kendall.

A post shared by North West (@norisblackbook) on

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook