Η "Κρητικιά Μενεγάκη" απαντάει αποστομωτικά για τη σύγκριση με την Ελένη

"Καμιά φορά προβληματίζομαι, γιατί ανησυχώ ότι θα παρερμηνευθούν οι προθέσεις και ο τρόπος μου".

i-kritikia-menegaki-apantaei-apostomwtika-gia-ti-sugkrisi-me-tin-eleni
SHARE THIS
0
SHARES

«Είναι τόσο όμορφο να ακούς τα σχόλια για τον παραλληλισμό με τη Μενεγάκη. Η Ελένη Μενεγάκη είναι καπετάνιος, βασιλιάς -όχι βασίλισσα- αλλά εγώ δεν αντέγραψα κανέναν. Η Μενεγάκη είναι μία, δεν μου αρέσει να λένε ότι είμαι μία Μενεγάκη, είμαι μία Μαλέσκου, ένας διαφορετικός άνθρωπος που κάνει κάτι διαφορετικό που δεν μοιάζει με τη Μενεγάκη

 

Γιατί να με πούνε Μενεγάκη; Είναι αστείο! Να το διαβάσει κι εκείνη και να γελάει μαζί μου. Δεν θέλω στη ζωή μου να μοιάζω με κάποιον, γιατί θα είμαι κόπια. Εγώ είμαι εγώ, δεν αντιγράφω κανέναν!» δήλωσε χαρακτηριστικά το κορίτσι που λέει "Καλό μεσημέρι" και είναι η τοπική σταρ της Κρήτης.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή της:

 

 

Πώς αισθάνεται που βλέπει συγκεκριμένα αποσπάσματα από την εκπομπή της στο «Κρήτη TV» σε εκπομπές καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας; "Επειδή έχω χιούμορ, η αλήθεια είναι ότι όταν τα αποσπάσματα επικεντρώνονται σε πιο αστείες, χαριτωμένες στιγμές από την εκπομπή μου, κομμένες και ραμμένες με μια πιο χιουμοριστική διάθεση, γελώ".

 

 "Συνήθως αυτά αφορούν στιγμές μου στην κουζίνα, στην ενότητα της “Μαγειρικής”. Τότε είναι η πιο χαλαρή Ιωάννα. Η Ιωάννα που μαγειρεύει με το φιλαράκι της και απευθύνεται στις φίλες τηλεθεάτριές της. Δεν σου κρύβω, όμως, ότι καμιά φορά προβληματίζομαι γιατί ανησυχώ ότι θα παρερμηνευθούν οι προθέσεις και ο τρόπος μου".

 

"Ένας συνεπής τηλεθεατής όμως γνωρίζει καλά ποια είναι η “Μαλέσκου από το Καλό Μεσημέρι” και πώς προσαρμόζεται και στο πιο αυστηρό και στο πιο ευχάριστο πλαίσιο μιας συνέντευξης, μιας ενότητας. Σε εμπαθείς και άδικες προσεγγίσεις δεν στέκομαι. Δεν έχει άλλωστε νόημα. Θέλω να πιστεύω, όμως, ότι δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς κακή πρόθεση. Σίγουρα το λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου και κατανοώ τους λόγους που επιλέγονται τέτοια αποσπάσματα και όχι συνεντεύξεις μου ακόμη και από αναγνωρίσιμα πρόσωπα».

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή της:

 

φωτο: Social media

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook