Η Λασκαράκη το δήλωσε: "Μένω με τον Λευτέρη. Ιδανικά θέλω ακόμα ένα παιδί"

Έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα στην προσωπική της ζωή.

i-laskaraki-to-dilwse-menw-me-ton-leuteri-idanika-thelw-akoma-ena-paidi
SHARE THIS
0
SHARES

Η Βάσω Λασκαράκη, μετά από αρκετό καιρό που όλοι μιλούν για αυτή, αποφάσισε να εξομολογηθεί δημόσια όσα της συμβαίνουν και όσα ονειρεύεται στο πελυρό πλέον του σεφ συντρόφου της και τη νέα φάση στην προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός μίλησε στο People για το φημολογούμενο αρραβώνα της και είπε: «Τι θα μπορούσε να σημαίνει ένα μονόπετρο; Αν η απορία σου είναι αν έχουμε αρραβωνιαστεί, θα σου πω ότι, με την παραδοσιακή έννοια, αρραβώνας δεν υπάρχει. Το μονόπετρο είναι ένα δαχτυλίδι και ο συμβολισμός του είναι ξεχωριστός για τον καθένα. Το πώς το βλέπει ο Λευτέρης μπορεί να σου το απαντήσει ο ίδιος. Το πώς το βλέπω εγώ αφορά στο συναίσθημά μου, που δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις. Πάντως, με μονόπετρο ή χωρίς, με γάμο ή χωρίς, εγώ νιώθω τη ζωή μου δεμένη με αυτόν τον άνθρωπο για το τώρα και επιθυμώ και για το αύριο, και όπου μας βγάλει» .

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, εξήγησε: «Δεν κάνουμε σχέδια. Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει όταν κάνουμε άλλα σχέδια. Συνεπώς όλα είναι πιθανά. Μένω με τον Λευτέρη εδώ και λίγους μήνες. Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το βήμα με την ομορφιά ενός νέου έρωτα και την αγωνία όλων όσων μας ακολουθούν».

Όσο για τη σκέψη παιδιού, δήλωσε: «Ιδανικά, θέλω να κάνω ακόμα ένα παιδί. Δεν ζω με αυτή τη σκέψη, αλλά θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένειά μας».

 

Φωτο: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook