Η Λάσκαρη έγινε 70 και τα «χώνει» στους δημοσιογράφους!

«Αν σε πιάνει θλίψη με τα γηρατειά μου, καταλαβαίνεις πως το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι εγώ». Η μοναδική Ζωή Λάσκαρη γιορτάζει και τα λέει έξω από τα δόντια.

i-laskari-egine-70-kai-ta-xwnei-stous-dimosiografous
|
SHARE THIS
0
SHARES

Είναι αδιαμφισβήτητα το αιώνιο ελληνικό sex symbol. Είναι, όμως, και η γυναίκα που δε μασάει τα λόγια της. Η Ζωή Λάσκαρη σήμερα έκλεισε τα 70 της χρόνια και στέλνει τα δικά της μηνύματα προς όλους και ιδιαίτερα προς τους δημοσιογράφους. «Μόλις πεθάνω το σαρκίο μου θα δωριστεί της Τάπεργουέαρ», λέει ανάμεσα στα υπόλοιπα με ιδιαίτερο χιούμορ και ειρωνεία προς τους αργόσχολους -όπως τους οονμάζει- που ψάχνουν την ηλικία της. Στην ίδια ανάρτηση χάρισε στους φίλους της δυο φωτογραφίες της, μία του τότε και μία του τώρα.

Η ανάρτηση της Ζωής Λάσκαρη στο Facebook για τα 70α γενέθλιά της

 

«Άνευ σημασίας: σήμερα κλείνω τα εβδομήντα μου χρόνια. Ατύχημα που συνέβη σε πολλούς πριν απο μένα και θα συμβεί και σε πολλούς μετά απο μένα. Την ηλικία μου την γνωρίζει το άπαν σύμπαν ήδη απο το 1959. Να σκεφτείς, ακόμα και αυτοί που γράφουν έντρομοι πως έγινα εβδομήντα, υπογραμμίζουν πως αυτή τη χρονιά, σε ηλικία 15 χρονών, κέρδισα στα καλλιστεία. Την ηλικία μου την γράφω όμως και εδώ στο facebook απο το 2008. Με ένα απλό κλικ είναι διαθέσιμη στον κάθε αργόσχολο δίχως να κοπιάζει με έρευνες και αρχαιολογικές ανασκαφές.
Αν σε πιάνει θλίψη με τα γηρατειά μου (συγκρίνοντας τα με τη νεότητα μου), καταλαβαίνεις πως το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι εγώ, έτσι;
ΥΓ: Παρακαλώ τους συντάκτες των μπλόγκ να σταματήσουν το τζάμπα μέτρημα των πλαστικών μου επεμβάσεων. Τους καθησυχάζω τώρα αποκαλύπτοντας πως έχω και εγώ (όπως η Τζόαν) συνάψει συμφωνία και μόλις πεθάνω το σαρκίο μου θα δωριστεί εξ ολοκλήρου στην Τάπεργουερ.

Χρόνια μου καλά !!!!!!!!!!!»

Η ανάρτηση της Ζωής Λάσκαρη
Η ανάρτηση της Ζωής Λάσκαρη

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook