
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μια γυναίκα από το να φορέσει παρόμοια ρούχα με κάποια άλλη ενώ βρίσκονται στον ίδιο χώρο ή στην ίδια εκδήλωση. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τη βασίλισσα της Ισπανίας η οποία υποδέχτηκε την Πρώτη Κυρία της Αργεντινής στο παλάτι.
Κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του προέδρου της Αργεντινής, Μαουρίσιο Μάκρι και της συζύγου του Χούλια Αουάδα στο παλάτι, πραγματοποιήθηκε επίσημη υποδοχή από τον βασιλιά Φελίπε και τη βασίλισσα Λετίσια.
Οπως ήταν φυσικό, τα φλας έπεσαν πάνω στις πρώτες κυρίες οι οποίες φημίζονται για το στιλ τους. Και προφανώς μοιάζουν τόσο πολύ τα γούστα τους, που ντύθηκαν ολόιδια. Σαν δίδυμες αδελφές.
H Λετίσια φόρεσε ταγιέρ σε χρώμα ροζ ανοιχτό, συνδυάζοντάς το με nude γόβες, ενώ η Χούλια Αουάδα φόρεσε ένα παλτό στην ίδια απόχρωση, επίσης με nude παπούτσια.

Και οι δύο έπιασαν τα μαλλιά τους ψηλά.

Το μόνο που ξεχώριζε τις δύο γυναίκες, οι οποίες έμοιαζαν με μοντέλα σε πασαρέλα, ήταν η γούνα που είχε στο παλτό της η πρώτη κυρία της Αργεντινής.

Πανδαισία του ροζ.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr