Η Μαντόνα επιτίθεται στη Lady Gaga: «Μην τα βάζεις μαζί μου!»

"Μπορεί να υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και τα 99 να μην πιστεύουν σε εσένα, αλλά χρειάζεται μόνο ένα για να αλλάξει τη ζωή σου". Έτσι ξεκίνησε ο πόλεμος...

i-mantona-epitithetai-sti-lady-gaga-min-ta-bazeis-mazi-mou
SHARE THIS
0
SHARES

Οι δύο σούπερ σταρ, η παλαιότερη και η νεότερη έχουν ένα θέμα μεταξύ τους. Και κρατάει χρόνια. Τώρα, όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο που έχει γίνει viral, στο οποίο η Lady Gaga λέει παραπάνω από μία φορές: "Μπορεί να υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και τα 99 να μην πιστεύουν σε εσένα, αλλά χρειάζεται μόνο ένα για να αλλάξει τη ζωή σου".

Δείτε το βίντεο:

Ναι, πάρα πολλοί άνθρωποι ήξεραν από ποιον είχαν ξανακούσει τη συγκεκριμένη φράση. Από τη Μαντόνα βέβαια! Η Μαντόνα, έξαλλη, ανάρτησε ένα Instagram story, από μια συνέντευξή της στη δεκαετία του '80,  στην οποία έλεγε "Αν υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και 99 λένε ότι τους άρεσε, θυμάμαι μόνο το ένα που είπε οτι δεν του άρεσε".

 Από ό,τι φαίνεται η Lady Gaga αναφερόταν στην ευκαιρία που της έδωσε ο Μπράντλεϊ Κούπερ με το "A Star Is Born", ενώ η Μαντόνα αναφερόταν στις κριτικές που είχε δεχτεί.

Το 2012, ήταν όταν η Βασίλισσα Μαντόνα είχε εκθέσει δημόσια την Lady Gaga και την την πεποίθησή της ότι την αντιγράφει, μιλώντας για το "Born This Way", που το σύγκρινε με το "Express Yourself".

Μετά παό το story ακολούθησε και ένα post στον επίσημο λογαριασμό της Μαντόνα, στο οποίο έγραψε: "Don't f*ck with me" (μην τα βάζεις μαζί μου).

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dont F*^k with me Monday.............

 

 φωτο: EPA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook