
Φωτογραφήθηκε για την εκστρατεία Body Shaming, για λογαριασμό του περιοδικού People. Αρετουσάριστη και με εσώρουχα καθόλου τολμηρά βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τα παραπανίσια κιλά της.

Θα μπορούσε να είναι μια απάντηση στους επικριτές της αν και η Μαρία Κορινθίου έχει τόσο επικριθεί γι αυτά που μοιάζει σχεδόν υπερβολικό. Δήλωσε στο περιοδικό:

«Κατά διαστήματα δεν νιώθω καλά με το σώμα μου. Έχω διαπιστώσει πως αυτό πηγάζει από το πόσο καλά είμαι με τον εαυτό μου, με την ψυχολογία μου. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να κάνεις πλεονεκτήματα τα μειονεκτήματα που νιώθεις πως έχεις. Και όταν έχεις αυτοπεποίθηση, δεν σε νοιάζει καν το βάρος σου. Αυτή την περίοδο νιώθω πολύ καλά με μένα. Όλα όσα ειπώθηκαν για το σώμα μου δεν με άγγιξαν καθόλου. Όσο μεγαλώνει μια γυναίκα, συμφιλιώνεται περισσότερο με τον εαυτό της. Μια περίοδο που ήμουν χάλια ψυχολογικά ήταν αυτή της εγκυμοσύνης ‒ και δεν είχε καθόλου να κάνει με τα κιλά που πήρα. Είχε να κάνει με τις ορμόνες και τις αλλαγές στη ζωή μου. Ένιωθα πως έπεφτα στα βαθιά και με ενοχλούσαν τα πάντα. Δεν ήμουν ευχαριστημένη με τίποτα και δεν ένιωθα καλά με μένα. Μετά ισορρόπησα πάλι. Με την εικόνα μου είχα θέματα σε πολύ μικρότερη ηλικία ‒ με ενοχλούσε που είχα μεγάλο ποπό. Τώρα πια το θεωρώ προτέρημα. Ο σύζυγός μου (σ.σ. Γιάννης Αϊβάζης) ούτε καν ασχολείται με τα κιλά μου. Με εκτιμάει, με σέβεται και με αγαπάει όπως ακριβώς είμαι. Γιατί να αλλάξω; Έτσι με πήρε!», δήλωσε η ηθοποιός απαντώντας παράλληλα και στους επικριτές της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr