Η Μέγκαν δεν αντέχει την αφάνεια: Η κρυφή επίσκεψη σε καταφύγιο ζώων

Η τελευταία πράξη της Μέγκαν μετά την βόλτα με τον Άρτσι στο πάρκο με τα σκυλιά τους.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Η αποχώρηση της Μέγκαν και του Χάρι από τη βασιλική οικογένεια ήταν μια κίνηση που οι δυο τους σχεδίαζαν επί μήνες και σίγουρα δεν ήταν μια απόφαση της στιγμής. 

Αν και οι ίδιοι φαίνεται πως είχαν μετρήσει καλά τις συνέπειες αυτής της κίνησης, σίγουρα δεν είχαν προβλέψει όλες τις αστάθμητες παραμέτρους. 

Και όσο και αν τονίζουν ότι δεν θέλουν πια να είναι στα φώτα της επικαιρότητας απειλώντας μέχρι και με μηνύσεις τους παπαράτσι και τις φωτογραφίες του γιου τους, κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατούν επαφή με τα ΜΜΕ. 

Η τελευταία πράξη της Μέγκαν, μετά την βόλτα με τον Άρτσι στο πάρκο με τα σκυλιά τους, ήταν η δημοσίευση φωτογραφιών από κρυφή επίσκεψή της σε καταφύγιο ζώων, στις αρχές του μήνα. 

Στο ποστ που ανέβασαν στον λογαριασμό τους στο instagram αναφέρουν: 

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Δούκισσα του Σάσεξ επισκέφτηκε τους καταπληκτικούς ανθρώπους στο Mayhew για να μάθει για την απίστευτη πρόοδο που σημειώθηκε κατά την εορταστική περίοδο.

Η Δούκισσα του Σάσεξ, ως περήφανη προστάτιδα του Mayhew από τον Ιανουάριο του 2019 και γνωρίζοντας εδώ και πολύ καιρό τη σπουδαία σημασία της καλής μεταχείρισης των ζώων, επικροτεί τους ανθρώπους του Mayhew για το ζωτικό έργο που κάνουν καθημερινά.

Από γάτες και σκυλιά που έχουν βρει νέα σπίτια, μέχρι τις περιπτώσεις καλής διαβίωσης των ζώων που χειρίζεται η κοινότητα το TheMayhew πιστεύει στη δύναμη της ενότητας και του ειδικού δεσμού μεταξύ ανθρώπων και ζώων.

 

Η Μέγκαν δεν αντέχει την αφάνεια: Η κρυφή επίσκεψη σε καταφύγιο ζώων