Μία κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ δεν θεωρήθηκε καθόλου τυχαία και αναζωπύρωσε τις φήμες που τη θέλουν να επισκέπτεται το Ηνωμένο Βασίλειο φέτος το καλοκαίρι. Πρόκειται για μία επιχειρηματική κίνηση που αφορά το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος. Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Σάσεξ κυκλοφόρησε με το brand της As Ever έναν μαύρο δερμάτινο σελιδοδείκτη με χρυσά γράμματα, αξίας 18 ευρώ, ο οποίος κατασκευάστηκε σε εργαστήριο με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Μάλιστα το συγκεκριμένο προϊόν εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του. Η Μέγκαν Μαρκλ συνεργάστηκε με ένα μικρό εργαστήριο που ειδικεύεται "σε χειροποίητα, κατά παραγγελία αναμνηστικά δώρα", έγραφε η σχετική ανακοίνωση.

Η νέα συνεργασία της Μέγκαν αναζωπύρωσε τις φήμες που τη θέλουν να σχεδιάζει να συνοδεύσει τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο φέτος το καλοκαίρι, με αφορμή την εκδήλωση που θα γίνει για τους Αγώνες Invictus, που το καλοκαίρι του 2027 θα λάβουν χώρα στο Μπέρμιγχαμ.
Αν κάτι τέτοιο ισχύει αυτό θα είναι το πρώτο ταξίδι της Μέγκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά το 2022. Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ είχε αναγκάσει τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ να παρατείνουν τη διαμονή τους εκεί, μέχρι την κηδεία της μονάρχη.
Η νέα επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι
Σε λίγες εβδομάδες, ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να παραστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου, στο πλαίσιο της νομικής του διαμάχης με την Associated Newspapers Limited (ANL).
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα συναντήσει τον γιο του, καθώς δε θα ήθελε να εμπλακεί με κανέναν τρόπο σε μία δικαστική διαδικασία, όσο αυτή εκκρεμεί. Αυτή η εξέλιξη απογοήτευσε τους βασιλικούς θαυμαστές που ελπίζουν για την πλήρη αποκατάσταση της σχέσης του βασιλιά Καρόλου με τον μικρότερο γιο του, πρίγκιπα Χάρι, καθώς έχουν γίνει δειλά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η πιο πρόσφατη συνάντηση πατέρα και γιου ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο και αυτή ήταν ιδιωτική. Ο Δούκας του Σάσεξ είχε προσκληθεί από τον πατέρα του για ένα τσάι και η συνάντησή τους διήρκεσε περίπου για μία ώρα. Ο φωτογραφικός φακός είχε καταγράψει το Range Rover στο οποίο επέβαινε ο Δούκας του Σάσεξ να εισέρχεται στη βασιλική κατοικία, Clarence Ηοuse και να αναχωρεί μία ώρα μετά.
Η τελευταία φορά που ο πρίγκιπας Χάρι και ο Κάρολος είχαν συναντηθεί από κοντά, πριν από εκείνη τη συνάντηση, ήταν πέρυσι τον Φεβρουάριο, λίγο μετά την ανακοίνωση που αφορούσε το πρόβλημα υγείας του βασιλιά και τη μάχη του με τον καρκίνο. Ο Χάρι τότε είχε επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και είχε συναντηθεί με τον πατέρα του για 30 λεπτά περίπου.
Ο πρίγκιπας Χάρι θέλει να επισκέπτεται πιο συχνά το Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στο 2026
Σύμφωνα με τη Daily Mail, o πρίγκιπας Χάρι έχει αποφασίσει το νέο έτος που διανύουμε να περνάει περισσότερο χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι την επιθυμία του αυτή, την έχει ήδη ανακοινώσει στον πατέρα του. Ο Δούκας του Σάσεξ φέρεται να έχει ανακοινώσει στον Κάρολο ότι ανά λίγους μήνες, μέσα στο 2026, θα επισκέπτεται το Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Δούκας του Σάσεξ δεν προτίθεται να επιστρέψει μόνιμα στη Βρετανία επειδή "είναι πραγματικά πολύ χαρούμενος στην Καλιφόρνια".


Ο βασιλιάς Κάρολος θέλει να έχει σχέση με τον Χάρι και τα εγγόνια του
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της Daily Mail, ο βασιλιάς Κάρολος επιθυμεί να έχει σχέση με τον μικρότερο γιο του, μετά τα τελευταία χρόνια που αποξενώθηκαν. Επιθυμεί να έρθει κοντά και με τα εγγόνια του, πριγκίπισσα Λίλιμπετ και πρίγκιπα Άρτσι και είναι πρόθυμος, σύμφωνα με τον κύκλο του, να τους προσφέρει και μία κατοικία για να έχουν ως δεύτερη βάση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr