Η Μελάνια Τραμπ παραδέχτηκε μέσω twitter ότι δεν περνάει καλά [Εικόνα]

Με έναν ύπουλο τρόπο μέσα από τα likes του Twitter, η Πρώτη Κυρία απέδειξε είτε ότι είναι μεγάλο τρολ, είτε ότι όντως δεν περνάει καθόλου καλά.

i-melania-tramp-paradextike-oti-den-pernaei-kala-mesw-twitter-eikona
SHARE THIS
0
SHARES

Από τότε που ο σύζυγός της εξελέγη στο ανώτατο αξίωμα του προέδρου της Αμερικής, η πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ είναι ιδιαίτερα ντροπαλή και φοβισμένη απέναντι στα ΜΜΕ, όχι ιδιαίτερα ομιλητική και παραμένει ένα τεράστιο αίνιγμα.

Ποια είναι; Ποια είναι η πολιτική της; Πώς αισθάνεται για την προεδρία του συζύγου της; Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε διάφορα, ή απλά θα μπορούσαμε να ελέγξουμε τι της αρέσει στο Twitter.

Για περίπου 45 λεπτά την Τρίτη το βράδυ, ανάμεσα στα Tweets που είχε δηλώσει ότι της αρέσουν μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, βρισκόταν ένα άρθρο που υποδήλωνε ότι μισεί τον σύζυγό της.

 

Το εν λόγω tweet περιέχει ένα GIF από την ορκωμοσία του Τραμπ που έγινε viral, το οποίο δείχνει τη Μελάνια να χάνει γρήγορα το χαμόγελό της όταν ο σύζυγός της δεν την κοιτάζει.

 

 

Τονίζουμε ότι αυτό έγινε από τον επίσημο λογαριασμό της Πρώτης Κυρίας στο twitter, ο οποίος μάλιστα δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός.

Φυσικά, το εν λόγω tweet έχει αφαιρεθεί από τα favorites της Πρώτης Κυρίας, όμως τα ερωτηματικά που προκάλεσε ήταν πολλά.

 

Είτε η Μελάνια έχει χιούμορ και είναι μεγάλο τρολ, είτε είναι μια από εμάς που μπορούμε να παραδεχτούμε τα βαθύτερα συναισθήματά μας και τις επιθυμίες μας, μόνο μέσα από τα σιωπηρά likes του twitter.

 

Reuters
Reuters

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook