Η Μελίντα Γκέιτς παίρνει εκδίκηση: Η παράνομη σχέση του Γκέιτς, οι ανήθικες προτάσεις & το τίμημα

Η άνοδος και η πτώση του τέλειου ζευγαριού: Η κατ' εξακολούθηση απιστίες του Μπιλ Γκέιτς, οι ανάρμοστες σχέσεις μέσα στη Microsoft και η εκδίκηση της Μελίντα.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
GATES EPA

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τον Μπιλ Γκέιτς, μετά την είδηση του διαζυγίου του μετά από 27 χρόνια γάμου από τη Μελίντα Γκέιτς.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, και η σύζυγός του, Μελίντα, ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι έλαβαν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν.

Έκτοτε, πολλές λεπτομέρειες για την ζωή του Μπιλ Γκέιτς έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ο υπεράνω πάσης υποψίας σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών, φαίνεται πως ήταν αρκετά άστατος στα προσωπικά του και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε φέρει τη σύζυγό του Μελίντα σε δύσκολη θέση.

Όπως γνωρίζαμε ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς γνωρίστηκαν σε εργασιακό περιβάλλον και το ειδύλλιό τους οδήγησε σε έναν γάμο 27 ετών.

Η Μελίντα Γκέιτς παίρνει εκδίκηση: Η παράνομη σχέση του Γκέιτς, οι ανήθικες προτάσεις & το τίμημα

Αυτό που δεν γνωρίζαμε, ήταν ότι ο Γκέιτς συνέχιζε να πολιορκεί γυναίκες που εργάζονταν στη Microsoft, προκειμένου να συνάψουν σχέση μαζί του, ενώ ήταν παντρεμένος.

Όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα, ένας από τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο, ήταν η αποκάλυψη ότι ο Μπιλ Γκέιτς είχε παράνομο ειδύλλιο μέσα στη Microsoft με υπάλληλο.

Μάλιστα, η σχέση αυτή είχε ως αποτέλεσμα την υποχρεωτική παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Η κρυφή σχέση του Γκέιτς με υπάλληλο της Microsoft

Ο Μπιλ Γκέιτς είχε κρυφή σχέση με υπάλληλο της εταιρείας, κάτι που επιβεβαιώθηκε το 2019, όταν έφθασε στα γραφεία της Microsoft επιστολή που "αποκάλυπτε" το ειδύλλιο. Τότε ξεκίνησε άμεσα έρευνα η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός και το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft αποφάσισε ότι ο Γκέιτς έπρεπε να παραιτηθεί αφού η σχέση κρίθηκε "ακατάλληλη", όπως ανέφερε η Wall Street Journal.

Bill gates

Να σημειώσουμε εδώ ότι η σχέση αυτή έγινε πριν από 20 χρόνια, ωστόσο η επιστολή που "έκαψε"τον Γκέιτς έφτασε στα γραφεία της εταιρείας 19 χρόνια αργότερα.

Την έστειλε η ίδια η γυναίκα που είχε σχέση μαζί του.

"Η Microsoft παρέλαβε μια επιστολή στο δεύτερο μισό του 2019 στην οποία αναφερόταν ότι ο Μπιλ Γκέιτς είχε μια -προσωπικής φύσεως- σχέση με εργαζόμενο της εταιρείας το 2000", δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. Ανώτερα στελέχη φέρεται να χαρακτήρισαν την εν λόγω σχέση ως "ακατάλληλη", ζητώντας την παραίτηση του δισεκατομμυριούχου, σύμφωνα με την ίδια εκπρόσωπο.

Bill gates melinda gates

"Το περιστατικό της εκ του σύνεγγυς "γνωριμίας" επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος του Μπιλ Γκέιτς, σημειώνοντας πως σημειώθηκε πριν από 20 χρόνια και τελείωσε φιλικά".

Προκύπτει, λοιπόν, ότι υπήρχε δυνατό παρασκήνιο πίσω από την παραίτηση του Γκέιτς παραιτήθηκε από τη Microsoft τον Μάρτιο του 2020, και μάλιστα αυτή η μαρτυρία ήταν που έκανε την Μελίντα Γκέιτς να αρχίσει να μελετά από τότε το θέμα του διαζυγίου.

Ο χορός των αποκαλύψεων

Η αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης του Γκέιτς, ήρθε μετά από την αποκάλυψη μιας σειράς παράνομων φλερτ και ανήθικων προτάσεων του ίδιου σε γυναίκες που έχουν εργαστεί στη Microsoft.

Οι New York Times αποκάλυψαν πώς ο Γκέιτς ζήτησε από δύο γυναίκες που εργάστηκαν στη Microsoft και το φιλανθρωπικό ίδρυμά του να βγουν μαζί του, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Μελίντα.

Εν τω μεταξύ, η Daily Beast αποκάλυψε ότι ο Γκέιτς ζήτησε συμβουλές γάμου από τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν κατά τη διάρκεια των δεκάδων συναντήσεών τους στο αρχοντικό του στο Μανχάταν, αξίας 77 εκατομμυρίων δολαρίων, μεταξύ 2011 και 2014.

Bill gates melinda gates

Ο Γκέιτς φέρεται να είχε πει στον Έπσταιν ότι ο γάμος του με τη Μελίντα ήταν "τοξικός".

Μάλιστα, ο Γκέιτς είχε προτείνει στον Έπσταϊν να εμπλακεί με τη φιλανθρωπική οργάνωση του ζεύγους προκειμένου να "αποκαταστήσει την εικόνα του" μετά την καταδίκη του 2008.

Φυσικά, η Μελίντα δεν έβλεπε με καλό μάτι τη φιλία του συζύγου της με τον Έπσταϊν και αποδείχτηκε ότι δεν είχε άδικο.

Η Μελίντα Γκέιτς προετοίμαζε από το 2019 το διαζύγιο

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς, οι οποίοι ήταν παντρεμένοι για 27 χρόνια δεν ανέφεραν τους λόγους του χωρισμού τους, ωστόσο πηγή από το περιβάλλον τους, μιλώντας στο περιοδικό People, υποστήριξε ότι οι δυο τους ήθελαν να ενηλικιωθεί η μικρότερη κόρη τους και στη συνέχεια να ανακοινώσουν το διαζύγιο.

Bill gates melinda gates

Όταν έγινε γνωστό ότι χωρίζουν Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, αμερικανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για "διαζύγιο δισεκατομμυρίων", αφιερώνοντας εκτενή άρθρα στο πώς θα χωριστεί η περιουσία των 130 δισ. δολαρίων.

Καθώς ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονταν στο φως, έγινε γνωστό μεταξύ άλλων ότι η Μελίντα Γκέιτς προετοίμαζε από το 2019 το διαζύγιο. Τελικά, η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς έχει γίνει ήδη πλουσιότερη κατά 3 δισ. δολάρια και έπεται συνέχεια...

Bill gates melinda gates

Σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα, η Cascade επενδυτική, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Μπιλ Γκέιτς, μετέφερε μετοχές από την εταιρεία Deere & Co. στην Μελίντα Γκέιτς, αυξάνοντας το συνολικό ποσό χρημάτων στον λογαριασμό της κατά 3 δισεκατομμύρια δολάρια, από την ημέρα που ανακοινώθηκε το διαζύγιο. H επενδυτική μετέφερε περίπου 2,24 εκατομμύρια μετοχές, αξίας 851 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αντίστοιχες κινήσεις ακολούθησαν, οι οποίες αφορούσαν σε μετοχές εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο Μεξικό, όπως η Cocacola, η Grupo Televisa και μετοχές αξίας 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Εθνικού Δικτύου Σιδηροδρόμων του Καναδά.

Επίσης, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες εκτάρια γης, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού ράντσου του Μπάφαλο Μπιλ στο Γουαόμινγκ, το οποίο πρέπει με κάποιο τρόπο να μοιράσουν λόγω του διαζυγίου.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς διαθέτουν κοινούς λογαριασμούς δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μετοχές εταιρειών σε όλο τον κόσμο, ενώ το ζευγάρι θα πρέπει να αποφασίσει τι θα πράξει και με την βίλα στη Νότια Καλιφόρνια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

TI ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ 31 Ιουλ 2021 | 08:28

Πριγκίπισσα Νταϊάνα - Πρίγκιπας Κάρολος: 40 χρόνια από τον γάμο τους - Τα λάθη που δεν πρόσεξε κανείς

40 χρόνια από τον γάμο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Κάρολου που έγραψε ιστορία, αλλά δεν είχε αίσιο τέλος.

ΔΙΑΝΥΕΙ ΔΙΧΩΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 29 Ιουλ 2021 | 11:04

Μαρίνα Πατούλη: Νέα αινιγματική ανάρτηση με μπλε μπικίνι και ... Ρίτσο

Η Μαρίνα Πατούλη βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά της και τον εαυτό της λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη.

ΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ 18 Ιουλ 2021 | 13:58

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου [βίντεο]

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 18 χρόνια γάμου και 23 χρόνια κοινής πορείας.

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 17 Ιουλ 2021 | 11:35

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη εμφάνιση στην πίστα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου - "Στα 'δωσα όλα..." [βίντεο]

Την πρώτη της εμφάνιση στην πίστα έκανε η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Παρασκευής, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Ντέμη Νικολαϊδη.

ΧΩΡΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΙΑ 17 Ιουλ 2021 | 08:32

Αυτές είναι οι μοναδικές φορές που η Βανδή πόσταρε φωτογραφίες με τον Ντέμη - Οι γλυκιές αφιερώσεις [εικόνες]

Σαν κεραυνός εν αιθρία επεσε η είδηση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη μετά από 18 χρόνια γάμου και 24 χρόνια κοινής ζωής.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ 16 Ιουλ 2021 | 15:55

Ζαμπέτογλου για διαζύγιο Βανδή: "Αυτή που δεν έμαθε να παίρνει-Το όνομά της σημαίνει δύναμη και αξιοπρέπεια"

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου με ανάρτησή της στηρίζει την Δέσποινα Βανδή μετά την είδηση του διαζυγίου της.

16 Ιουλ 2021 | 15:08

Αυτό είναι το viral video με τη Δέσποινα Βανδή να δακρύζει τραγουδώντας για τον χωρισμό της

Το απόσπασμα από το "Σπίτι με το MEGA" με τη Δέσποινα Βανδή να συγκινείται μπροστά στην κάμερα λίγο πριν το διαζύγιο

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ON AIR 16 Ιουλ 2021 | 12:37

Όταν ο Ντέμης έκανε "παράπονα" για τη Βανδή: "Η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια - Δεν βρισκόμαστε ποτέ"

Ο Ντέμης Νικολαϊδης είχε σχολιάσει με χιούμορ το... "φορτωμένο" πρόγραμμα εργασίας της Δέσποινας Βανδή.

16 Ιουλ 2021 | 10:46

Δέσποινα Βανδή | Πώς το διαζύγιο σηματοδοτεί μια νέα εποχή στη δημόσια εικόνα της

Η Δέσποινα Βανδή κατέκτησε "ό,τι ονειρευόταν" και γυρνά σελίδα

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ 16 Ιουλ 2021 | 09:47

Δέσποινα Βανδή: Όταν πρωτογνώρισα τον Ντέμη πρέπει να παραδεχθώ ότι με τρόμαξε

"Στην αρχή "βλέπεις", αλλά παραβλέπεις. "Θα αλλάξει", λες από μέσα σου" έλεγε η Δέσποινα Βανδή.

TO ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟ TWITTER 15 Ιουλ 2021 | 22:03

Γερμανού για διαζύγιο Βανδή - Νικολαΐδη: "Ερωτεύτηκαν, καψουρεύτηκαν, παντρεύτηκαν, χώρισαν"

Το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη σχολίασε με ανάρτησή της στο Twitter, η Ναταλία Γερμανού

ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ 15 Ιουλ 2021 | 13:17

Δέσποινα Βανδή: Τα φτωχικά παιδικά χρόνια, οι αυστηροί γονείς, η εκτόξευση και ο "χρυσός" γάμος με τον Ντέμη

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της Δέσποινας Βανδή, από τα φτωχικά χρόνια στη Γερμανία και τους μετανάστες γονείς της, ως τον "χρυσό" γάμο με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

15 Ιουλ 2021 | 10:10

Διαζύγιο βόμβα: Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης χωρίζουν μετά από 18 χρόνια - Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Διαζύγιο μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας για τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαδη.