Η Μενούνος με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της ανακοινώνει...

Χαϊδεύοντας την φουσκωμένη κοιλιά της, η Μαρία Μενούνος μαζί με δυο φίλες της να συμμετέχουν στο βίντεο, λέει ότι έχει να κάνει μία ανακοίνωση. Δείτε τη.

i-menounos-me-ti-fouskwmeni-koilitsa-tis-anakoinwnei
SHARE THIS
0
SHARES

Η Μαρία Μενούνος και ο αγαπημένος της, Κένβιν Αντεργκάρο, μετά από 14 χρόνια σχέσης και επίσημου αρραβώνα, έχοντας δηλώσει ότι ο γάμος τους θα γίνει στην Ελλάδα όταν τους το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις τους, δεν κρύβουν ότι νιώθουν έτοιμοι να γίνουν γονείς. Η δημοφιλής Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια βλέπει να γράφονται δημοσιεύματα, ιδίως τον τελευταίο χρόνο, που τη θέλουν έγκυο. Κάθε φορά η ίδια τα διαψεύδει, λέγοντας πως ελπίζει να είναι κοντά η ώρα που θα είναι πραγματικά έγκυος.

 

 

 

Χθες, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκε με τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο με μία αποκάλυψη. Χαϊδεύοντας την φουσκωμένη κοιλιά της, μαζί με δυο φίλες της στην κουζίνα του σπιτιού της να συμμετέχουν στο βίντεο, λέει ότι έχει να κάνει μία ανακοίνωση. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι έτοιμη να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της.

 

Αυτό όμως, που αποκαλύπτει με πολύ χιούμορ είναι ότι «αυτή η φουσκωμένη κοιλίτσα οφείλεται στο βραδινό που έφαγα»!   

 

  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook