X

Η μεταμεσονύχτια φωτο της Μάγκυς Χαραλαμπίδου «έριξε» το instagram

Η Μάγκι Χαραλαμπίδου, ανέβασε μια αποκαλυπτική φωτογραφία από το κρεβάτι της και ζήτησε να της κάνουν like. Ε, πώς να μην πέσει το instagram;

Γράφει: TheToc team

Με προκλητική και παιχνιδιάρικη διάθεση η Μάγκυ Χαραλαμπίδου αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στους θαυμαστές της που την ακολουθούν στο instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στο κρεβάτι ενώ παίζει με το κινητό της.

Στη λεζάντα έγραψε:

«Τι λέτε παμε για ύπνο? Μου αρέσει να παίζω με το Insta πριν κοιμηθώ! Πάμε για likes ΤΩΡΑ!! Χαχα kisses everyone let's get to bed».

Βέβαια, αν κρίνουμε τα σχόλια των followers στην εν λόγω φωτογραφία, μάλλον δεν κοιμήθηκαν βλέποντας αυτή τη φωτογραφία.

«Μας τρελαίνει η κορμάρα σου!!!!!!!», γράφει κάποιος ενώ κάποιος άλλος της προτείνει «να κάνει αυτό το παιχνίδι κάθε βράδυ και επειδή κάνει και ζέστη...».

Η Χαραλαμπίδου πάντως φροντίζει να ανεβάζει συχνά στο instagram πικάντικες φωτογραφίες.