Η Μικαέλα κατακεραυνώνει το GNTM: Γιατί «δίνει στεγνά» την παραγωγή

Η μία εκ των τριών πιο μισητών παικτριών, η οποία αποχώρησε πρόσφατα από το Greece’s Next Top Model, «δίνει στεγνά» την παραγωγή του ριάλιτι.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Μετανιωμένη φαίνεται πως είναι πλέον η Μικαέλα Φωτιάδη για το προφίλ που έβγαλε μέσα στο Greece's Next Top Model και τα ρίχνει όλα στην παραγωγή. 

Η μία εκ των τριών πιο μισητών παικτριών, η οποία αποχώρησε πρόσφατα από το Greece’s Next Top Model, τα έβαλε πλέον και με την παραγωγή του ριάλιτι. 

Όσο ήταν μέσα στο σπίτι, τα έβαζε με όλες (σχεδόν) τις παίκτριες που δεν ήταν τόσο καλές, που την αντέγραφαν επειδή ήταν πολύ καλή, είχε βρίσει τους κριτές επειδή πίστευε ότι την αδικούσαν... 

Φαίνεται όμως, πως το 24χρονο μοντέλο δεν έχει διάθεση να σταματήσει εκεί και θέλει να διορθώσει το κακό προφίλ που έβγαλε στον κόσμο. Προφανώς με λάθος τρόπο, αφού πλέον στρέφει τα βέλη της στην παραγωγή κατηγορώντας τους ότι έκαναν μοντάζ σε δηλώσεις της. 

Ανεβάζοντας μία από τις φωτογραφίες της που κέρδισε θετικά σχόλια, η Μικαέλα Φωτιάδη γράφει στη λεζάντα: «Ο φωτογράφος είπε ότι είμαι η καλύτερη και να πάρετε όλες παράδειγμα από εμένα»… ( δεν το είπα έτσι αυτό…. α ρε «κόψε-ράψε»…) #ΓελάειΟκόσμος #ΓελάωΚαιΕγώ gntm #greecesnexttopmodel#MamaMika #qmm».

Και φυσικά, με το που βγήκε από το παιχνίδι, ακύρωσε το πραγματικά εντυπωσιακό styling που της είχαν δώσει οι ειδικοί βάζοντας extentions και επαναφέροντας τα μαλλιά της στο ίδιο μήκος. 

 

ΦΩΤΟ: NDP